Το Facebook «αναγνωρίζει» το ψευδοκράτος και γιορτάζει μαζί του

Προκλητικό για τους Κύπριους πολίτες, είναι το νέο πλαίσιο που προτείνεται στο facebook για την φωτογραφίες προφίλ και έχει σχέση με το ψευδοκράτος.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 34 χρόνων από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους, το Facebook εμφανίζει ως επιλογές πλαισίου, σχετικά γραφικά για την επέτειο. Μάλιστα, αναγράφονται συνθήματα στην Τουρκική γλώσσα.

Το Facebook, όπως αναφέρεται στους όρους χρήσης, διατηρεί το απόλυτο και απεριόριστο δικαίωμα να αποφασίζει, κατά την αποκλειστική διακριτική του ευχέρεια, για τη διάθεση του περιεχομένου εφέ στα προϊόντα του.

Επιτελείο Νικόλα για παράνομη ανακήρυξη ψευδοκράτους

«H παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους απέδειξε τις πραγματικές στοχεύσεις της τουρκικής πλευράς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιτελείο του υποψηφίου, Νικόλα Παπαδόπουλου, σχετικά με την παράνομη ανακήρυξη ψευδοκράτους.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με αφορμή τη συμπλήρωση 34 χρόνων, το Εκλογικό Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου καταδικάζει την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα, στις 15 Νοεμβρίου 1983.

Η αποσχιστική αυτή πράξη της Τουρκίας απέδειξε τις πραγματικές στοχεύσεις και την κακοπιστία της τουρκικής πλευράς και αποτελεί προσπάθεια νομιμοποίησης της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και της παράνομης κατοχής της μισής Κύπρου.

Ο κυπριακός ελληνισμός θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και για την επίτευξη μιας σωστής, λειτουργικής, δημοκρατικής, αξιοπρεπούς και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού η οποία θα διασφαλίζει την ασφάλεια, την ευημερία και την πρόοδο όλων των Κυπρίων, στο πλαίσιο της συνέχισης και μετεξέλιξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.