Βίντεο «απάντηση» της Θεοχάρους στους Τούρκους hackers

Με ένα ιδιαίτερο βίντεο το Κίνημα Αλλυλεγγυη και η Ελένη Θεοχάρους απαντά σε Τούρκους και «Ανανικούς»…

Πριν μερικές μέρες, στους πρώτους τίτλους ειδήσεων, βρισκόταν η είδηση της διαδικτυακής επίθεσης Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα της Ευρωβουλευτή και Προέδρου της Αλλυλεηηυης, Δρ. Ελένης Θεοχάρους.

Η Ευρωβουλευτής σήμερα ωστόσο, με ένα βίντεο…πολύ ιδιαίτερο απαντά σε Τούρκους και «Ανανικούς».

«Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μου κατέστρεψαν την ιστοσελίδα γιατί δήλωσα ότι η Κύπρος είναι ένα Ελληνικό νησί με πληθυσμό 83% Έλληνες και 17% Τούρκους».

«Το βαθύ Ανανικό Κράτος με προπηλακίζει, με βρίζει και με χλευάζει καθημερινά γιατί δήλωσα ότι θα μπορούσα να πεθάνω για την Ένωση».

«Δράσεις παράλληλες που δεν με φοβίζουν», είναι η τελευταία φράση που εμφανίζεται στο ιδιαίτερο βίντεο με φόντο την Ελένη Θεοχάρους, τη σημαία στον Πενταδάχτυλο και η φωτογραφία που ανάρτησαν οι χακερς.

Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση ευθύνεται η ομάδα «Aslan Neferler Tim, η οποία στο παρελθόν έκανε επιθέσεις σε διάφορες ιστοσελίδες, προπαγανδίζοντας τουρκικές ιδέες και απόψεις.

Στην ιστοσελίδα της κ. Θεοχάρους εμφανίστηκαν βίντεο με τουρκικές προπαγανδιστικές θέσεις η φωνή του Ερντογάν και απειλητικά μηνύματα όπως «Η νύχτα που θα έλθουμε είναι κοντά».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fallileggii2015%2Fvideos%2F1818994564777813%2F&show_text=0&width=560

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.