Η Αδούλωτη Κερύνεια απαντά στον Α. Βότση για ΔΔΟ

Το σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια απορρίπτει τη λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας την οποία θεωρεί κατάρα για τον τόπο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση με την οποία απαντά στον [καλοθρεμμένο!] Βουλευτή του ΔΗΚΟ Άγγελο Βότση.

«Απορρίπτουμε τη ΔΔΟ κ. Βότση ως κατάρα για τον τόπο διότι έχει εξορισμού περιεχόμενο το οποίο της δόθηκε με την στρατιωτική εισβολή, την  κατοχή, το εθνικό ξεκαθάρισμα των κατεχομένων από εμάς τους Έλληνες, την εκβιαστική / βίαιη μεταφορά των Τουρκοκυπρίων στα κατεχόμενα  και τις αποσχιστικές ενέργειες με την παράνομη ανακήρυξη Τουρκικού Κράτους στα κατεχόμενα. Μια Ζώνη για τους Τούρκους και μια Ζώνη για τους Έλληνες. Χωριστά με χωριστή διοίκηση οι Χριστιανοί και χωριστά με χωριστή διοίκηση οι Μουσουλμάνοι, Ισλαμιστές» αναφέρει σε ανακοίνωση το σωματείο.

Προσθέτει ότι «με λύση ΔΔΟ η κατοχή δεν τερματίζεται. Νομιμοποιείται. Αφού δε με τα τανκ η Τουρκία δεν μπορεί να νομιμοποιήσει το έργο που επιτέλεσε στην Κύπρο, καλούμαστε εμείς να δώσουμε τη νομιμοποίηση που επιδιώκει η Τουρκία και οι συνοδοιπόροι της Βρετανοί και Αμερικανοί. Καταλυτικές προς την κατεύθυνση της νομιμοποίησης που επιδιώκει ο κατακτητής είναι και οι άστοχες (το ολιγότερο) απόψεις που ακούγονται ανάμεσα μας, όπως αυτές τις μέρες οι απόψεις του κ. Βότση».

ΚΥΠΕ

>>> Λιλλήκας: Άγονη η συζήτηση περί ΔΔΟ, επιβάλλεται νέα πορεία

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.