Νικόλας: Ποιο πλαίσιο λύσης επικαλούνται Αναστασιάδης και Μαλάς

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Σταύρος Μαλάς οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους γύρω από το πλαίσιο λύσης που επικαλούνται “και να μην κρύβονται πίσω από ακαδημαϊκές συζητήσεις”, ανέφερε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις στις Πλάτρες, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, “τόσο ο κ. Μαλάς όσο και ο κ. Αναστασιάδης, πρέπει να ξεκαθαρίσουν ποιό είναι αυτό το πλαίσιο λύσης το οποίο επικαλούνται, αν αυτό το πλαίσιο θα περιλαμβάνει την εκ περιτροπής Προεδρία, τις τέσσερις ελευθερίες των Τούρκων, τους έποικους που θα μείνουν όλοι, τους χρήστες που θα παραμείνουν στα σπίτια μας, τα βέτο, την αριθμητική ισότητα, τις μεταβατικές εγγυήσεις, την παραμονή τουρκικών στρατευμάτων εσαεί μετά τη λύση του Κυπριακού”.

Οφείλουν, συνέχισε, να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και “να μην κρύβονται πίσω από ακαδημαϊκές συζητήσεις για τη μορφή του Πολιτεύματος και να μην λένε ποιό θα είναι το περιεχόμενο αυτής της λύσης”.

Υπογράμμισε ακόμη πως η επιλογή που έχουμε μπροστά μας είναι απλή, “ένα κάκιστο πλαίσιο λύσης του Κυπριακού που θα μας οδηγήσει, ως Κυπριακός Ελληνισμός, σε περιπέτειες ή μια νέα στρατηγική με την οποίαν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις ελάχιστες προϋποθέσεις που απαιτεί από εμάς ο λαός μας, που θα διασφαλίσουν την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού”.

ΚΥΠΕ

>>> Σταύρος Μαλάς-Νίκος Αναστασιάδης: Αδέλφια δίδυμα…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.