Είδε τον επίδοξο δολοφόνο ο «Γλύκας»

Με πιστόλι φαίνεται να πυροβολήθηκε πέντε φορές από κοντινή απόσταση ο Πανίκος Παναγιώτου, άλλως «Γλύκας», 40 ετών, από τη Λευκωσία. Ωστόσο οι βολίδες δεν έπληξαν κάποιο ζωτικό όργανο με αποτέλεσμα αυτός να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται αδιάκοπα και από τη σκηνή της απόπειρας φόνου περισυλλέγησαν πέντε κάλυκες που παραπέμπουν σε πιστόλι. Το γεγονός ότι και οι τρεις βολίδες που τον έπληξαν έμειναν στο σώμα του, επιβεβαιώνει ότι ο επίδοξος δολοφόνος πυροβόλησε με μικρό όπλο που δεν είχε τη δύναμη αυτόματου. Οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση της μίας από τις τρεις βολίδες, ενώ προγραμματίζεται και η αφαίρεση και των άλλων δύο. Οι σφαίρες έπληξαν τον «Γλύκα» στο αριστερό ζυγωματικό, τη δεξιά πλευρά του λαιμού και τη δεξιά ωμοπλάτη.

Κατά τη νοσηλεία του οι θεράποντες ιατροί του αφαίρεσαν τις σφαίρες που τον έπληξαν και φαίνεται να στάθηκε τυχερός αφού η σφαίρα που τον έπληξε στο πρόσωπο τον βρήκε στο μάγουλο και ως φαίνεται εξοστρακίστηκε.

Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει στοιχεία, εξασφάλισε χθες εντάλματα έρευνας του διαμερίσματος του 40χρονου στους Αγίους Ομολογητές, καθώς και του οχήματός του. Κι αυτό μετά την άρνηση του ιδίου να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη διενέργεια έρευνας. Στο όχημά του εντοπίστηκε τσαντάκι με μεγάλο αριθμό χρημάτων, ενώ δεν βρέθηκε οτιδήποτε άλλο που να υποβοηθά τις έρευνες.

Αλεξούι, ποια η σχέση του με την απόπειρα κατά του “Γλύκα”;

Ο ίδιος ο τραυματίας μίλησε για λίγο προφορικά στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου πριν υποβληθεί σε επέμβαση, περιγράφοντας τον δράστη. Όπως εκτιμάται, ο 40χρονος φαίνεται πως είδε τον παρ’ ολίγον δολοφόνο του μόλις κατέβηκε από το όχημά του για να μεταβεί στο διαμέρισμά του. Τον είδε να ανασύρει το πιστόλι από την τσέπη του και να τον πυροβολεί, γι’ αυτό και κατέβαλε προσπάθεια ν’ αποφύγει τις σφαίρες.

Τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί θα δώσει λεπτομερή κατάθεση στους ανακριτές. Παράλληλα, έχουν παραληφθεί βίντεο από κλειστά κυκλώματα υποστατικών της περιοχής με σκοπό να ερευνηθεί κατά πόσον κατέγραψαν κινήσεις του δράστη ή των δραστών. Ωστόσο είναι άγνωστο πώς διέφυγαν από τη σκηνή, αφού κανείς δεν αντελήφθη οτιδήποτε.

Οι ανακριτές σπαζοκεφαλιάζουν για τη θρασύτητα των δραστών που, ενώ γνώριζαν για τα αυξημένα μέτρα της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή, τα αγνόησαν εκτελώντας τα σχέδιά τους. Σημειώνεται ότι εναντίον του «Γλύκα» είχε διενεργηθεί απόπειρα φόνου και το 2008 όταν συνόδευε τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν μόνος του χωρίς να ανήκει σε κάποια ομάδα.

Μιχάλης Χατζηβασίλης “Φ”

>>> ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Ο ίδιος ο «Γλύκας» θα ρίξει φως…

2 thoughts on “Είδε τον επίδοξο δολοφόνο ο «Γλύκας»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.