ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Ο ίδιος ο «Γλύκας» θα ρίξει φως…

Έχει τις αισθήσεις του αλλά δε μίλησε ακόμα στην αστυνομία ο «Γλύκας» – Αναμένεται πράσινο φως από τους θεράποντες ιατρούς.

Ο δολοφονηθείς στην Αγία Νάπα Φάνος Καλοψιδιώτης και ο Αλβανός εκτελεστής Αλεξ Μπουρέλι

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διερεύνηση της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Πανίκου Παναγιώτου άλλως «Γλύκας» που χθες αργά το απόγευμα έθεσε σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές.

Οι επίδοξοι δολοφόνοι χτύπησαν τον 40χρονο τη στιγμή που αποβιβαζόταν από το όχημα του, έξω από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει. Έριξαν αριθμό σφαιρών εναντίον του, τρεις εκ των οποίων τον έπληξαν στο αριστερό ζυγωματικό, τη δεξιά πλευρά του λαιμού και τη δεξιά ωμοπλάτη.

Ο «Γλύκας» υποβλήθηκε τη Δευτέρα  βράδυ σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος αλλά σε σταθερή κατάστασης στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, αν και ο «Γλύκας» έχει τις αισθήσεις του, δε μίλησε ακόμα στους αστυνομικούς ανακριτές που αναμένουν το πράσινο φως από τους θεράποντες ιατρούς του.

Το ίδιο το θύμα της επίθεσης θεωρείται ότι θα ρίξει «φως» στις έρευνες, είτε είδε κάτι, είτε αναφέρει πρόσωπα με τα οποία είχε διαφορές.

Τα μέλη της δύναμης συνεχίζουν τη διερεύνηση με τη λήψη καταθέσεων και την περισυλλογή τεκμηρίων από τη σκηνή της απόπειρας που συνεχίστηκε με το πρώτο φως της μέρας, ενώ αρκετά πρόσωπα πέρασαν για ανάκριση από τα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας. Στο μεταξύ, οι ανακριτές επιχειρούν να εντοπίσουν κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή και ενδεχομένως να «δείξουν» τον δράστη ή τους δράστες και το μέσον με το οποίο διέφυγαν από τη σκηνή.

Οι ανακριτές της υπόθεσης «ξεσκονίζουν» το παρελθόν του «Γλύκα», ο οποίος είναι γνωστός λόγω των διασυνδέσεων του με πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την αστυνομία με εγκληματικές ενέργειες στο πρόσφατο παρελθόν.

Προβληματισμό προκαλεί και η χρονική στιγμή που επέλεξαν οι δράστες, ένα βράδυ που η Λευκωσία έμοιαζε με «φρούριο» μεν λόγω της επίσκεψης Σίσι και της παρουσίας των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρωτεύουσα, η Αστυνομία δε ήταν επιφορτισμένη με τα μέτρα ασφαλείας εξαιτίας αυτών των παρουσιών.

ΣΗΜ. Το 2004 ήταν η πρώτη φορά που ο Αλέξης Μαυρομιχάλης [φωτο], γνωστός ως «Αλεξούι» – «αρχηγός φατρίας» της Λευκωσίας, βρίσκεται στο στόχαστρο πληρωμένων δολοφόνων που με οδηγίες «ανωτέρων» προσπάθησαν να τον βγάλουν από τη μέση.

 Εκ τότε ο Αλέξης Μαυρομιχάλης έχει καταστεί ο Νο1 στόχος των εκτελεστών αφού είναι το πρόσωπο με τις περισσότερες απόπειρες δολοφονίες εναντίον του.

2 thoughts on “ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Ο ίδιος ο «Γλύκας» θα ρίξει φως…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.