Σκληρή επίθεση Νικόλα σε Αναστασιάδη

Για τον τρόπο διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

“Η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη και ο ΔΗΣΥ φαίνεται να μην έχουν κανένα ηθικό φραγμό όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διεξαγάγουν την προεκλογική εκστρατεία”, αναφέρει το επιτελείο του υποψήφιου προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου. 

“Είναι λυπηρό αλλά και ανησυχητικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη, ο ΔΗΣΥ και το εκλογικό του επιτελείο φαίνεται να μην έχουν κανένα ηθικό φραγμό όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο διεξαγάγουν την προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Αναστασιάδη.

Αφού λοιπόν οι Υπουργοί και αξιωματούχοι της κυβέρνησης φαίνεται να έχουν τεθεί όλοι στην διάθεση του επιτελάρχη κυρίου Αβέρωφ Νεοφύτου αντί στην διάθεση των πολιτών και των προβλημάτων τους, η κοινωνία έγινε μάρτυρας του πρωτοφανούς περιστατικού όπου ο Υπουργός Εσωτερικών μετέβη στο εκλογικό επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη μαζί με δημόσιους λειτουργούς και έλαβαν μέρος σε προεκλογική δράση του επιτελείου.

Η αλαζονική συμπεριφορά αλλά και οι ενέργειες των στελεχών της κυβέρνησης Αναστασιάδης προσβάλλουν τους πολίτες και την δημοκρατία μας. Δεν θα γίνει ανεχτή αυτή η συμπεριφορά. 

Οι Κύπριοι πολίτες απαιτούν από την Κυβέρνηση και τα μέλη, συμπεριφορά που να σέβεται τον θεσμό τον οποίο υπηρετούν, αλλά και την Δημοκρατία. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα κάνει πράξη αυτό το αίτημα της κοινωνίας”, καταλήγει.

ΚΥΠΕ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.