Σε μια μόνο μέρα η Kim Kardashian έβγαλε $10 εκατ. από …“αρώματα-ούρα”

Πανέμορφες Αρμένισσες με μεγάλα οπίσθια στα πέρατα του Κόσμου. Εδώ η Κιμ Καρτασιάν στην πλάζ.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο η διασημότερη “Good-for Nothing” τηλεπερσόνα του πλανήτη, η 37χρονη Αρμένισσα Kim Kardashian κατάφερε μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, να γίνει πλουσιότερη κατά 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η Kim και οι αδελφές της μάλλον έχουν το άγγιγμα του Μίδα και ό,τι πιάνουν γίνεται χρυσάφι. Και αυτό συνέβη και με το πρόσφατο λανσάρισμα μιας νέας συλλογής αρωμάτων – και όσες τα δοκίμασαν είπαν ότι είναι ελαφρώς καλύτερα από… κατούρημα! – που παρουσίασε η Kim Kardashian [φωτο].

Η εν λόγω συλλογή περιλαμβάνει τρία αρώματα: τα  Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Oud και Cyrstal Gardenia Citrus (όλα τους έχουν αρωματικές νότες γαρδένιας) που κυκλοφόρησαν μέσα σε μπουκαλάκια που θυμίζουν κρυστάλλους, καθώς η Kim είπε πως άντλησε την… έμπνευσή της από τους θεραπευτικούς κρυστάλλους που χρησιμοποίησε μετά την τραυματική της εμπειρία, όταν πριν από μήνες έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι.

“Μετά τη ληστεία ο κόσμος έρχονταν και μου χάριζε θεραπευτικούς κρυστάλλους για να με βοηθήσουν να ξαναβρώ την ψυχική μου ηρεμία” είπε η Kim και πρόσθεσε πως για αυτό δημιούργησε αυτά τα μπουκαλάκια που μπορεί κανείς να τα κλείσει σφιχτά στην παλάμη του.

Και δεν ξέρουμε αν με αυτά τα αρώματα η Kim βρήκε την ψυχική της ηρεμία, αλλά σίγουρα βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά, αφού  η συγκεκριμένη συλλογή έγινε sold out μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, ενώ όπως αναφέρει το ΤΜΖ, μόνο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των αρωμάτων του νέου brand KKW Fragrance, η Kim σημείωσε πωλήσεις των 10 εκατομμυρίων δολαρίων!

Οι ηλίθιες είναι πολλές…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.