Τόση ομορφιά χωράει μόνο σε μια Ήπειρο!

Μαγικές ορεινές διαδρομές, ποτάμια, λίμνες, κρυστάλλινες ακρογιαλιές, παραμυθένιες πόλεις με τεράστια ιστορία και μοναδική αρχιτεκτονική…

Πριν από περίπου 10 χρόνια για να επισκεφτείς την Ήπειρο πραγματικά ήταν μια μικρή Οδύσσεια.

Έπρεπε να διασχίσεις κακοτράχαλα βουνά, να ταξιδέψεις από μια Εθνική Οδό που περνούσε μέσα από μικρά χωριά. Στο μεγαλύτερο κομμάτι της είχε μόνο μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, ακόμα και για να μπεις σε Ferry Boat.

Ίσως όμως εκεί να οφείλεται το ότι η Ήπειρος διατήρησε την μοναδική της ομορφιά, μιας και ο ανθρώπινος παράγοντας περιοριζόταν στους ντόπιους κατοίκους στους πολυάριθμους φοιτητές της πανέμορφης πόλης των Ιωαννίνων (πάντα αποτελούσε μια αγαπημένη επιλογή για αυτούς), στους λιγοστούς τουρίστες και στους διάσπαρτους ανά την Ελλάδα Ηπειρώτες που αγαπάνε φανατικά τον τόπο τους και δεν έχαναν την ευκαιρία να τον επισκεφτούν στης γιορτές (βλέπε Χριστούγεννα, Πάσχα, και φυσικά το καλοκαίρι οπού γίνονται τα διάσημα Ηπειρώτικα πανηγύρια).

Στην Ήπειρο πραγματικά μπορείς να ταξιδέψεις σε ομορφιές που χωράνε μόνο σε μια ολόκληρη ήπειρο. Μαγικές ορεινές διαδρομές, ποτάμια, λίμνες, κρυστάλλινες ακρογιαλιές, παραμυθένιες πόλεις με τεράστια ιστορία και μοναδική αρχιτεκτονική, συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό βγαλμένο από από παραμύθια!

Απολαύστε την πτήση τους και το πανέμορφο βίντεο πιο κάτω

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.