Tο Tατουάζ πάει εξωτερικό! Ακολουθεί τα χνάρια του Μπρούσκο!

Την επιτυχία του “Μπρούσκο” θέλει να επαναλάβει το τρίο Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου και Ανδρέας Γεωργίου και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα καταφέρνουν σύμφωνα με το Τv Capuccino! 

“Η σειρά σημειώνει εξαιρετικά υψηλές τηλεθεάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, παρά τον σκληρό ανταγωνισό” αναφέρει το άρθρο, συμπληρώνοντας πως “το “Τατουάζ” φαίνεται να ακολουθεί πιστά τα ίχνη του “Μπρούσκο” έχοντας το ίδιο “άστρο”, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως εταιρεία παργωγής και κανάλι έχουν δεχθεί προτάσεις από τέσσερα τουλάχιστον Studio διανομής του εξωτερικού για να αποκτήσουν τα δικαιώματα, όπως ακριβώς έγινε και με το ¨Μπρούσκο” που έπαιξε σε περισσότερες από 50 χώρες”!

Καθημερινή η σαπουνόπερα «Τατουάζ»;

Ο παραγωγός Κούλλης Νικολάου [ένθετη φωτογραφία] μιλάει στην «Espresso» για τον ισχυρό άσο στο μανίκι του Alpha.

Ο ισχυρός άσος στο μανίκι του Alpha και το 2018 θα είναι το «Τατουάζ»! Η κοινωνική σειρά της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, καθηλώνει στη βραδινή ζώνη 1.300.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης.

Εγκυρες πληροφορίες μας, λοιπόν, αναφέρουν ότι η σειρά με την έντονη αστυνομική πλοκή αλλά και τα πολλά ερωτικά ειδύλλια είναι στα σχέδια του καναλιού από τη νέα χρονιά να προβάλλεται καθημερινά!

Ούτως ή άλλως η μαύρη κομεντί «Κόκκινο νυφικό» [φωτο] θα ολοκληρωθεί μέσα σε 10 επεισόδια, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί μεταξύ της διοίκησης του Alpha και των δύο βασικών συντελεστών της σειράς Βάνας Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου [δεξιά στη φωτο], οι οποίοι υπογράφουν και αυτή την παραγωγή.

Ικανοποίηση

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Κύπριο τηλεοπτικό παραγωγό, ηθοποιό και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου, για να πληροφορηθεί τα μελλοντικά τους σχέδια και εκείνος φάνηκε πολύ ικανοποιημένος με την πορεία του «Τατουάζ»: «Η σκέψη της Βάνας και του Ανδρέα για το “Τατουάζ” είναι ένα βήμα μπροστά. Το “Τατουάζ” δεν το εγκαταλείπουμε, το έχουμε σαν παιδί μας και ξέρουμε ότι έχει τις προδιαγραφές της επιτυχίας του “Μπρούσκο”, που καθήλωσε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 αλλά και το κοινό σε 55 χώρες του κόσμου, όπου και πωλήθηκε» αναφέρει ο κ. Νικολάου και συνεχίζει: «Με τον Alpha δεν έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι το “Τατουάζ” θα συνεχιστεί και τον Οκτώβριο του 2018 ή ότι θα γίνει καθημερινό. Ωστόσο είναι στη διάθεση του καναλιού να αποφασίσει τι θα κάνει με μια σειρά που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των διαφημιστών. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ναι, θα μπορούσε η σειρά να προβάλλεται καθημερινά, αφού κάθε Δευτέρα και Τρίτη κρατάμε στους τηλεθεατές συντροφιά με ένα δίωρο επεισόδιο, που θα μπορούσε να μεταδοθεί και αλλιώς. Εμείς ως ομάδα δουλεύουμε τη σειρά με τους πυρετώδεις ρυθμούς ενός καθημερινού σίριαλ. Αρα, ό,τι και να γίνει, εμείς είμαστε απολύτως έτοιμοι» μας λέει.

Και παρότι δεν τις χρειάζεται, ο Κούλλης Νικολάου μας ενημερώνει για τις τονωτικές… ενέσεις που σχεδιάζει και αφορούν την παραγωγή: «Μέσα στο 2018 το “Τατουάζ” θα ταξιδέψει και στο εξωτερικό, ενώ στο σίριαλ θα μπει και μια σειρά από νέους ηθοποιούς, που θα δώσουν άλλον αέρα στην τροπή της ιστορίας. Αλλωστε η πρόθεση η δική μου, της Βάνας, του Ανδρέα είναι να δίνουμε την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να ασχοληθούν με την υποκριτική και τη μυθοπλασία. Αυτή η συνάντηση αξιόλογων ηθοποιών, όπως του Απόστολου Γκλέτσου, της Κοραλίας Καράντη, του Γιώργου Παρτσαλάκη, της Ελίνας Ακριτίδου με νέους συναδέλφους είναι και το βασικό ατού της παραγωγής».

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

>>> «Τατουάζ» Ανδρέα Γεωργίου με μούσα από το… internet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.