Στάθης Ψάλτης: Τα έχασε όλα λίγο πριν πεθάνει!

Στάθης Ψάλτης: Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε όλα του τα χρήματα που είχε μαζέψει δουλεύονταςα σκληρά σε όλη του τη ζωή, καθώς έπεσε θύμα απατεώνων που τον έφεραν στην οικονομική καταστροφή!

Λίγες μέρες πριν τον «χτυπήσει» ο καρκίνος και φύγει από τη ζωή, ο Στάθης Ψάλτης βρισκόταν ακόμα πάνω στο σανίδι, δουλεύοντας, καθώς σύμφωνα με το Full life, είχε πέσει θύμα απάτης, με αποτέλεσμα να χάσει όλες του τις αποταμιεύσεις, τον κόπο μιας ολόκληρης ζωής. Χρήματα, τα οποία ήθελε να εξασφαλίσει το παιδί του και την σύζυγο του.

Στην τελευταία του καλοκαιρινή περιοδεία, τον επισκέφθηκαν δυο καλοντυμένοι άντρες και αφού του είπαν ότι τον εκτιμούν, δήλωσαν ότι είναι από το Υπουργείο Οικονομικών και του πρότειναν να τους δώσει ότι χρήματα έχει, έτσι ώστε να τα επενδύσουν για να μην τα χάσει με τα capital control. Μάλιστα, τον παρότρυναν να ενημερώσει και δικούς του ανθρώπους που έχουν οικονομίες έτσι ώστε να μην τις χάσουν. Όπως του είπανε, εκείνοι θα τους έδιναν το ποσό της επένδυσης του σε πλάκες χρυσού μέχρι να του επιστρέψουν τα χρήματα μετά την επένδυση.

Ο Στάθης Ψάλτης πείστηκε από τα λεγόμενα τους και μάλιστα έπεισε έναν φίλο του που μόλις είχε πουλήσει ένα κτήμα. Φυσικά, τα χρήματα έκαναν φτερά, οι πλάκες χρυσού δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του και αυτό ήταν κάτι που του κόστισε!

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία και σύμφωνα με το δημοσίευμα ακόμα γίνεται έρευνα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.