«Αυτός μου έδωσε την κοκαΐνη, δεν ήξερα τι…» – Ομολογία σοκ από το 19χρονο ‘βαποράκι’

«Δεν ήξερα τι μετέφερα. Μου έδωσαν ένα δέμα και μου είπαν να το μεταφέρω στο Χονγκ Κονγκ. Με έμπλεξαν»… ισχυρίζεται η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνη.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου η οποία χθες κατάφερε να επικοινωνήσει για πρώτη φορά με την οικογένειά της και τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως πρόκειται να μεταφέρει ναρκωτικά, τονίζοντας ότι έπεσε θύμα απάτης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, όλα ξεκίνησαν όταν ένα άτομο της εμπιστοσύνης της, την προσέγγισε και της ζήτησε να μεταφέρει στην πόλη του Χονγκ Κονγκ ένα δέμα.

Εκείνη, μη γνωρίζοντας -όπως υποστηρίζει- το περιεχόμενο του δέματος, το συμπεριέλαβε στις αποσκευές της και ξεκίνησε το ταξίδι της με τα γνωστά αποτελέσματα.

Η νεαρή Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρίσκεται, σύμφωνα με τον συνήγορό της, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αναλογιζόμενη και τις ποινές που επισύρει η διακίνηση ναρκωτικών στην Κίνα, ενώ οι συνθήκες κράτησης, που είναι ιδιαίτερα δύσκολες, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, ένεκα του σκληρού νομικού πλαισίου που διέπει τα σωφρονιστικά καταστήματα στο Χονγκ Κονγκ, η 19χρονη έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τους δικούς της ή με τον δικηγόρο της στην Ελλάδα μία φόρα τον μήνα για 10 λεπτά.

Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο όσον αφορά στην επικοινωνία με τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπήσει στην Κίνα, καθώς αυτός έχει δικαίωμα να την επισκέπτεται και να μιλά μαζί της συχνότερα. Η γλώσσα ωστόσο, όπως είναι προφανές, αποτελεί σημαντικό εμπόδιο στη χάραξη της υπερασπιστικής της γραμμής.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε ότι η χθεσινή 10λεπτη επικοινωνία που είχε με την Ειρήνη Μελισσαροπούλου ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ωστόσο, όπως τόνισε, αυτό που του έδωσε το έναυσμα να συνεχίσει να ασχολείται πιο δυναμικά με την υπόθεση ήταν η διαβεβαίωση από πλευράς της ότι είναι αθώα.

«Διαπίστωσα τον μεγάλο φόβο και απελπισία του 19χρονου παιδιού που αισθάνεται παγιδευμένο μακριά από τον τόπο του και την οικογένειά του.»

«Από την πλευρά μας γίνονται όλες οι κινήσεις τόσο για την ηθική όσο και για τη νομική συμπαράσταση στη νεαρή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκλονίζει ο διάλογος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου με τον πατέρα της: «Να είσαι υγιής και…»

Το Star αποκαλύπτει τη δραματική έκκληση του αστυνομικού πατέρα της προς το παιδί του.

Ο πατέρας της Ειρήνης Μελισσαροπούλου μίλησε με την κόρη του, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά η συνομιλία ήταν ουσιαστική.

Σημειώνεται, πως όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκης Κεχαγιόγλου, στο γραφείο του δέχεται καθημερινώς τηλέφωνα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν νέα για το 19χρονο μοντέλο. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος φαίνεται πως τη στηρίζει.

>>> Αποκαλύψεις φωτιά για τη Μελισσαροπούλου: Ο μαύρος από τη Νιγηρία και ο εξευτελισμός

2 thoughts on “«Αυτός μου έδωσε την κοκαΐνη, δεν ήξερα τι…» – Ομολογία σοκ από το 19χρονο ‘βαποράκι’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.