«Καυτή» αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα με το advent calendar

Φέτος στη σειρά των γιορτινών και σέξι βίντεο του περιοδικού θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Kendall Jenner, Bella και Gigi Hadid, Kate Upton και Ashley Graham.

Η κυκλοφορία του advent calendar του περιοδικού LOVE, το οποίο μετρά αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα έθιμα του διαδικτύου.

Κάθε χρόνο, μερικά από τα πιο διάσημα, λαμπερά και σέξι μοντέλα της διεθνούς πασαρέλας πρωταγωνιστούν στη σειρά των βίντεο που δημοσιεύει καθημερινά το περιοδικό μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, «υμνώντας» τη γυναικεία ομορφιά και τον δυναμισμό του «ωραίου φύλου».

Σήμερα, την πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα, κυκλοφόρησε το teaser του πολυαναμενόμενου advent calendar, που αναμένεται να είναι πιο σέξι από κάθε άλλη χρονιά.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο καυτό κλιπ, φέτος θα μας κάνουν «παρέα» μέχρι τις γιορτές εντυπωσιακά και παγκόσμιας φήμης μοντέλα όπως οι Kendall Jenner, Bella και Gigi Hadid, Kate Upton και Ashley Graham, σε φωτογραφήσεις που αναμένεται να συζητηθούν.

Η φετινή 7η έκδοση, όπως μπορεί να δει κανείς από το trailer, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον δυναμισμό των γυναικών, τοποθετώντας τις σε ένα σχεδόν αθλητικό πλαίσιο και έχοντας ως επίσημο hashtag της το #staystrong.

Νάνσυ Κουλούρα

LOVE previews sultry fitness themed video Advent series for 2017

https://youtu.be/gLRqWzdKNLg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.