Πήγε στον κομμωτή της και του είπε να την κουρέψει όπως θέλει. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους

Όμορφη γυναίκα πηγαίνει στο κομμωτήριο με μακριά μαλλιά, αλλά ο κομμωτής καταλήγει να της τα κόψει… Για χρόνια, η Laura απολάμβανε τα μακριά μαλλιά της. Αλλά μετά την καταστροφική διάγνωση με καρκίνο, συνειδητοποίησε ότι σύντομα θα χάσει τα μαλλιά της στην χημειοθεραπεία.

Τώρα, η Laura επέλεξε ένα πιο ξέγνοιαστο hairstyle και αντιμετώπισε τη ασθένεια της με μια τολμηρή νέα εμφάνιση. Ως αποτέλεσμα, το παρακάτω βίντεο έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα του YouTube.

Παρακολουθήστε τον κομμωτή της Νέας Υόρκης, Jerome Lordet, να μεταμορφώνει τη Laura με μια εξαιρετικά τολμηρή κόμη και με ένα έντονο μακιγιάζ για να την βοηθήσει να αισθανθεί σαν μια εντελώς νέα γυναίκα.

Extreme Hair Makeover Long to Short

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η νεαρή γυναίκα είναι προσηλωμένη και αποφασισμένη για τη νέα της δραστική αλλαγή, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για να δείτε πώς αντέδρασε στην τεράστια αλλαγή της. Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτό το makeover έγινε τόσο δημοφιλές με περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δύο εβδομάδες μετά το κούρεμα της, η Laura έχασε όλα τα μαλλιά της λόγω της ακτινοβολίας.

Με ή χωρίς μαλλιά, ένα πράγμα είναι σίγουρο … Η Laura είναι πανέμορφη!

Η Laura πρόσφατα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι είμαι σε ύφεση και τα πάω πολύ καλά! Μετά την αρρώστια μου, είναι απίστευτο το ότι αισθάνομαι τόσο δυνατή και υγιής.». Επίσης, έγραψε ένα άρθρο σχετικά με τα 5 κορυφαία πράγματα που μου έμαθε ο καρκίνος και πραγματικά θα σας εμπνεύσει.

Πηγή: littlethings.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.