Ν. Παπαδόπουλος: Αντιθεσμική συμπεριφορά του ΠτΔ

Το Μάρτιο 2013 ο κ. Αναστασιάδης εξαπάτησε το λαό

Προκύπτει μείζον πολιτικό θέμα από τα πρακτικά της απόφασης του Eurogroup στις 18 Μαρτίου του 2013, τα οποία έχουν επανέλθει στην επικαιρότητα, δήλωσε σήμερα Σάββατο ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για «αντιθεσμική συμπεριφορά» του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση, «ότι στην τηλεδιάσκεψη του Σώματος το Μάρτιο του 2013, άλλαξε η αρχική απόφαση για το κούρεμα των καταθέσεων κάτω από τις 100 χιλιάδες ευρώ».

Ο Ν. Παπαδόπουλος αναφέρει πως «παρόλο που η Κυπριακή Δημοκρατία συμμετείχε σε εκείνη την τηλεδιάσκεψη και συμφώνησε με εκείνη την απόφαση, την επόμενη ημέρα στις 19 Μαρτίου του 2013, ο Νίκος Αναστασιάδης έστειλε στη Βουλή των Αντιπροσώπων νομοσχέδιο για κούρεμα των καταθέσεων κάτω από τις 100 χιλιάδες ευρώ».

«Ο Νίκος Αναστασιάδης εξαπάτησε τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τον κυπριακό λαό» υποστηρίζει ο υποψήφιος Πρόεδρος και προσθέτει ότι «η Βουλή πρέπει σε μια επόμενη σύνοδό της να εξετάσει αυτήν την αντιθεσμική συμπεριφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, έναντι ενός εκ των κορυφαίων θεσμών του κράτους».

ΚΥΠΕ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.