ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ! Αναστασιάδης: “Δεν υπάρχει πλέον ανοχή με στη διαπλοκή”

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 1998.

Χαιρετισμό με μηνύματα για το έργο της κυβέρνησης στον τομέα της Δικαιοσύνης και της Αστυνόμευσης, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο κατάθεσης θεμέλιου λίθου στην Αστυνομική Διεύθυνση του Παραλιμνίου.

Ο Πρόεδρος, ανάμεσα σε άλλα, υπογράμμισε:

“Είστε μάρτυρες των αποτελεσματικών δράσεων της Κυβέρνησης, του Γενικού Εισαγγελέα, της Νομικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, του Γενικού Ελεγκτή όσον αφορά την υλοποίηση αυτής της θέσης, δηλαδή δεν υπάρχει πλέον ανοχή με κανένα τρόπο στη διαπλοκή, στη διαφθορά, στην κατάχρηση δημοσίου χρήματος ή στην κατάχρηση της θέσεως που στον καθένα έχει εμπιστευτεί η Πολιτεία. Πιστεύω ότι γίνεται αντιληπτό ότι δεν υπάρχει περίπτωση συγκάλυψης ουδενός εγκλήματος, ουδεμίας παρανομίας, ουδεμίας παραβίασης των κανόνων χρηστής διοίκησης”.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 1998

Πάμε πίσω στο 1998 και συγκεκριμένα στον μήνα Ιανουάριο όταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Προεδρικές Εκλογές 1998» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Νίκος Αναστασιάδης ως πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ο Σπύρος Κυπριανού ως πρόεδρος του ΔΗΚΟ. Στις Προεδρικές του 1998 ο ΔΗΣΥ στήριζε την υποψηφιότητα του Γλαύκου Κληρίδη ενώ το ΔΗΚΟ μετά από σχεδόν 5 χρόνια συγκυβέρνησης με τον ΔΗΣΥ στηρίζει μαζί με το ΑΚΕΛ την υποψηφιότητα του Γιώργου Ιακώβου. Όπως θα καταλάβετε μέσα από την πιο κάτω συζήτηση ο λόγος αποχώρησης του Δημοκρατικού Κόμματος από την κυβέρνηση είχε να κάνει κυρίως με τα σφοδρά παράπονα που είχε σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο ο Σπύρος Κυπριανού από τον Γλαύκο Κληρίδη.

One thought on “ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ! Αναστασιάδης: “Δεν υπάρχει πλέον ανοχή με στη διαπλοκή”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.