Βρετανία: Προπονείται στο pole dancing μαζί με τον πατέρα της

Dave and Hazel performing together pole dancing.

Η Hazel Roberts αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες poll dancers της Μεγάλης Βρετανίας, όχι όμως, μονάχα για το ταλέντο και τις ικανότητές της.

Την περασμένη σεζόν συμμετείχε στο δημοφιλές reality show “Britain’s Got Talent”, επιδεικνύοντας τα χαρίσματά της αλλά και την ελαστικότητα του κορμιού της, με παρτενέρ τον ίδιο της τον πατέρα. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι ο εν λόγω χορός, ενέχει αρκετή δόση σεξουαλικότητας, γεγονός που σε συνδυασμό με τη στενή συγγένεια των διαγωνιζόμενων δημιουργούσε φρικιαστικούς συνειρμούς.

Βέβαια, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δεν πτοήθηκαν καθόλου από τα επικριτικά σχόλια, συνεχίζοντας τις κοινές τους εμφανίσεις και μετά το τέλος της συμμετοχής τους στο show της τηλεόρασης, ενώ συχνά πυκνά δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο, πλάνα και σκηνές από τις κοινές τους προπονήσεις.

Ο πατέρας Dave, τέλος, απορρίπτει τους ισχυρισμούς που αναφέρουν ότι το pole dancing απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες, καθώς η ελαστικότητα και το ταλέντο δεν αποτελούν μοναδικό προνόμιο των γυναικών, αντιπαραβάλλοντας παραδείγματα αθλητών ενόργανης γυμναστικής, αλλά και διάσημων χορευτών σε μπαλέτα και μουσικά σχήματα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.