Και όμως σήμερα ο Συνταγματάρχης Αδάμος χαμογελά και είναι υπερήφανος για το γιό του!

Είναι παράξενα το πως τα φέρνει η ζωή και όμως όλοι μας κρινόμαστε και εμείς από αυτό το μετερίζι που  δεν χρωστάμε τίποτε και  σε κανέναν κρίνουμε και κρινόμαστε. Αλλά η υπόσχεση που έδωσε και κράτησε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμένος την ώρα που ο Συνταγματάρχης Αδάμος πέταγε στα oυράνια μας  στον γιό του, μας έκανε να …ανατριχιάσουμε!

Απρίλιος 2017 το Στράτευμα θρηνεί 4 νεκρούς Αξιωματικούς  από την πτώση του Ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο !

Την ώρα που Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμος αναχωρούσε για τα ουράνια, πίσω στη ΓΗ ένας άλλος Αδάμος ο μεγαλύτερος γιός του, παραλάμβανε μαζί με τα Μετάλλια, τα Παράσημα  και το Ξίφος του πατέρα  του δια χειρός ΥΕΘΑ …

Ενώ έδινε και την υπόσχεση να συνεχίσει όπως άλλωστε είχε αποφασίσει και ίδιος, να υπηρετήσει  και αυτός  την Πατρίδα, μέσα από την  Στρατιωτική Σχολή των Ευελπίδων, ακολουθώντας τα χνάρια του Πατέρα του!

Από τις σπάνιες ανθρώπινες στιγμές που δείχνει το Μεγαλείο της Ελληνικής Ψυχής και ίσως το γιατί να ξεχωρίζουμε αν και είμαστε τόσο λίγοι !

Η κίνηση του  ΥΕΘΑ Πάνου Καμένου να παραδώσει μαζί με την Σημαία τα Παράσημα και το Ξίφος του στο γιό του ήρωα. Ενώ του υποσχέθηκε να του δώσει ο ίδιος το ξιφίδιο στην Σχολή Ευελπίδων!

Χθες ο ΥΕΘΑ Πάνος Κομμένος έκανε πραγματικότητα την Υπόσχεση του προς τον γιο του Συνταγματάρχου Αδάμου, Βασίλη του παρέδωσε ο ίδιος το ξιφίδιο στη ΣΣΕ …Μια κίνηση που σίγουρα απο  ψηλά ο Συνταγματάρχης Αδάμος  θα βλέπει και θα  καμαρώνει για τον γιό του!

Πραγματικά η κίνηση ήταν άξια θαυμασμού και μπορεί  να λέμε πολλά για τους πολιτικούς, αλλά υπάρχουν και στιγμές που τα μπράβο  πρέπει να  μας βγαίνουν αβίαστα!

veteranos.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.