50 πακέτα αγάπης σε οικογένειες Βατυλιωτών

Στα 50 ανήλθαν τα πακέτα αγάπης που ετοίμασε το Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας Βατυλής και πρόσφερε σε άπορες οικογένειες Βατυλιωτών με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων. Η συνολική δαπάνη των πακέτων ανήλθε στα €5.500.

Το Ταμείο μοίρασε 24 πακέτα στην επαρχία Λεμεσού, 14 στις επαρχίες Λάρνακας – Αμμοχώστου και 12 στην επαρχία Λευκωσίας.

Το Ταμείο σε ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά τα άτομα και τις εταιρείες που ενίσχυσαν την προσπάθεια με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Εισέφεραν ο Χρίστος Πουλλαϊδης €250 και η βουλευτής Αμμοχώστου Άννα Θεολόγου €200. Πρόσφερε δωρεάν προϊόντα της η εταιρία P. & Chr. Seafood Εxpress Ltd των συγχωριανών μας Παντελή και Τάκη Πατσαλή και έκαναν σημαντικές οικονομικές εκπτώσεις στα προϊόντα τους οι εταιρείες Mitsides, Chrikar Τrading Ltd, Kouroushis και το κρεοπωλείο «Το Γιωρκούϊν» στα Λατσιά.

Βασικός σκοπός του Ταμείου, που συνεχίζει το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του από το 2009, είναι η παροχή οικονομικής, ηθικής και ψυχολογικής στήριξης και ανακούφισης στα μέτρα των δυνατοτήτων του, σε Βατυλιώτες συγχωριανούς μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, π.χ. οικονομική βοήθεια, είτε για έξοδα νοσηλείας, φαρμάκων, είτε για μετάβαση στο εξωτερικό για θεραπεία σε περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας ή ακόμα βοήθεια σε πραγματικά δυσπραγούντες συγχωριανούς μας.

Τα έσοδα του Ταμείου, για να μπορέσει να συνεχίσει το πολύπλευρο και πολυσχιδές έργο του, προέρχονται κατά κύριο λόγο από εισφορές, δωρεές και εράνους, κηδείες ή από οποιεσδήποτε εκδηλώσεις γίνουν, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων, τα οποία διαχειρίζεται με πλήρη διαφάνεια το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου.

Για να μπορέσει το Ταμείο να συνεχίσει την δράση του καλεί όλους τους Βατυλιώτες να ενισχύουν το Ταμείο με κάθε μέσο και τρόπο π.χ. εισφορές, δωρεές, εράνους από κηδείες και εκδηλώσεις.

Καταλήγοντας αναφέρει:

«Αν γνωρίζετε συγχωριανούς μας, οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια μας, παρακαλούμε μη διστάσετε να ενημερώσετε οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου».

Κούλλα Παρασκευά 

Πρόεδρος,

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 99-566587

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.