94χρονος Κύπριος κατήγγειλε οικιακή βοηθό ότι τον δάγκωσε στο μόριο!!!

Ο γέροντας κρατήθηκε για νοσηλεία και φέρει δαγκωματιές και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Στο τοπικό Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς με δαγκωματιές στο μόριό του μετέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης ένας 94χρονος από γειτονικό χωριό. Ο γέροντας κρατήθηκε για νοσηλεία και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρει δαγκωματιές και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Ο ίδιος αρχικά φέρεται να μην μαρτυρούσε πώς προκλήθηκαν τα τραύματα του, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε σε αστυνομικό που τον επισκέφθηκε ότι τον είχε δαγκώσει η οικιακή βοηθός που τον πρόσεχε. Μια από τις δαγκωματιές που δέχθηκε ο 94χρονος είναι στο μόριό του, το οποίο ωστόσο δεν αποκόπηκε. Τον γέροντα, ο οποίος νοσηλευόταν μέχρι αργά χθες στο Νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς, αναμενόταν να επισκεφθεί και να τον εξετάσει ιατροδικαστής.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρθηκε χθες βράδυ ότι ο γέροντας πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βάσει των όσων κατήγγειλε ο 94χρονος, διερευνάται υπόθεση άσεμνης επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος της 38χρονης οικιακής βοηθού από χώρα της μακρινής Ασίας. Η υπόθεση αρχικά επιχειρήθηκε να κλείσει δίχως να γίνουν καταγγελίες αφού δεν είχε υποβληθεί παράπονο από κανέναν, ωστόσο η Αστυνομία έλαβε σχετική κατάθεση από τον ηλικιωμένο και θα ολοκληρώσει τη διερεύνηση του περιστατικού με λήψη και άλλων καταθέσεων. Ο 94χρονος διαμένει σε κοινότητα του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχούς, όπου από προχθές το πρωί είναι το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων. Οι εικασίες για τον τρόπο που εξελίχθηκε το περιστατικό δίνουν και παίρνουν.

Κάποιοι υποστηρίζουν, δηλώνοντας ότι γνωρίζουν τον παππού, ότι είναι η 38χρονη οικιακή βοηθός που ευθύνεται για το περιστατικό, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι ο υπερήλικας λόγω ηλικίας δεν θα αποτολμούσε οτιδήποτε.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προκάλεσε τη συνεύρεση ο 94χρόνος.

Πάντως οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή στρέφονται προς την κατεύθυνση της οικιακής βοηθού, αφού διερευνάται σε βάρος της άσεμνη επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ψυχικά προβλήματα φέρεται να είχε η 38χρονη 

Προβλήματα ψυχικής υγείας φέρεται να αντιμετωπίζει  η 38χρονη οικιακή βοηθός που χθες συνελήφθη για την υπόθεση επίθεσης κατά ηλικιωμένου με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Η 38χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος απεφάνθη πως χρήζει θεραπείας και εξέτασης από ψυχιατρικό ίδρυμα και η  Αστυνομία μετά από αυτή την διαδικασία θα καταχωρήσει την υπόθεση . Σύμφωνα με την Αστυνομία, 94χρονος κατήγγειλε ότι την Τρίτη  η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του, του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος του.

ΠΗΓΗ: “Πολίτης”

One thought on “94χρονος Κύπριος κατήγγειλε οικιακή βοηθό ότι τον δάγκωσε στο μόριο!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.