Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά με άγρια επίθεση στον Τσίπρα

Τον κατηγορεί για τις τροπολογίες που κατέθεσε στη Βουλή, μιλάει για «βουλευτικά πρόβατα» – Τι λέει για το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Με ένα βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών απαντά για τρίτη φορά μέσω Facebook στον Αλέξη Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αναφορές που έκανε στο πρόσωπό της στην ομιλία του κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου στο βίντεό της επικρίνει τον πρωθυπουργό για την τακτική της κατάθεσης των τροπολογιών νύχτα «με τις οποίες θέλει να βάλει στη φυλακή το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, δηλαδή εμάς» ενώ μιλάει για «κοπάδι βουλευτικά πρόβατα» που τον στηρίζουν.

Αποκαλύπτει επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας την προτεινε για τη θέση του Προέδρου της Βουλής επειδή εκείνη αρνήθηκε να αναλάβει υπουργός Εσωτερικών αφού, όπως λέει, ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να τη δει στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzoe.konstantopoulou.official%2Fvideos%2F1894472804202181%2F&show_text=0&width=560

One thought on “Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά με άγρια επίθεση στον Τσίπρα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.