Χειροπέδες στην κινηματογραφική «μαμά» της Νία Βαρντάλος από το «Γάμος αλά Ελληνικά» γιατί έκλεψε μπακάλικο!

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει η κινηματογραφική «μαμά» της Νίας Βαρντάλος στις ταινίες «Γάμος αλά Ελληνικά». Η Αμερικανιδοαρμένισσα ηθοποιός Λέινι Καζάν φαίνεται πως προσπάθησε να … βγάλει στο τζάπα το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η 77χρονη ηθοποιός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε μπακάλικο του Σαν Φερνάντο Βάλεϊ στην Καλιφόρνια, ενώ προσπαθούσε να φύγει «φορτωμένη» με ψώνια αξίας 180 δολαρίων!

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το site TMZ, η Καζάν, που στις ταινίες υποδύεται την «Μαρία Πορτοκάλος», γέμισε τις τσάντες που κρατούσε με τα ψώνια και επιχείρησε να τρέξει προς το αμάξι της χωρίς να πληρώσει τίποτα. Για… κακή της τύχη όμως, ένας υπάλληλος την πλησίασε, κατάλαβε τι ήθελε να κάνει και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Καζάν ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πάνω της χρήματα και γι’ αυτό προσπάθησε να φύγει με αυτόν τον τρόπο.

Οι δικαιολογίες της όμως δεν έπεισαν την αστυνομία που την συνέλαβε κανονικότατα, περνώντας της χειροπέδες και οδηγώντας την στο τμήμα, όπου ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.

My Big Fat Greek Wedding – Bunt Cake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.