Σαουδάραβες ηγέτες: Όργια με ανήλικες σκλάβες του σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ

Αυτά είναι τα ανδραγαθήματα του πρίγκιπα Μπιν Ταλάλ, με τον οποίο συνεργάστηκε ο ντόπιος υπόκοσμος για να τορπιλίσει τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.

Η πριγκίπισσα πρώην σύζυγος του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μπιν Ταλάλ αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των παλατιών του Οίκου των Σαούντ. 

Σε συνέντευξη της στη γαλλική Le Monde, η πρώτη σύζυγος του Σαουδάραβα πρίγκιπα Amira Bint Aidan Bin Nayef προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πως οι πρίγκιπες του Οίκου των Σαουντ μετέτρεψαν την πρωτεύουσα Τζέντα σε σκλαβοπάζαρο για εμπόριο ανήλικων κοριτσιών από χώρες όπως το Μπαγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, τις Φιλιππίνες, τη Σομαλία, την Νιγηρία, την Ρουμανία και την Βουλγαρία. Τα κορίτσια αυτά χρησιμοποιούνται ως σκλάβες του σεξ σε χλιδάτα όργια με άφθονα ναρκωτικά και αλκοόλ.

Ένας από τους λόγους που προέβη στις αποκαλύψεις, η ίδια ισχυρίστηκε οτι, είναι οτι η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας γνωρίζει αλλά αποκρύπτουν τα στοιχεία υπό το φόβο μη χάσουν τη δουλειά τους.

Έκανε εκτενή αναφορά σε συγκεκριμένα περιστατικά, όπως ένα πάρτι Halloween, στο οποίο συμμετείχαν 150 άτομα, πρίγκιπες και διπλωματικοί ακόλουθοι με ανήλικα κορίτσια και άφθονο παράνομα εισαγόμενο αλκοόλ (που ως γνωστόν απαγορεύεται στη χώρα). Ανέφερε ακόμα πως τα ανήλικα κορίτσια πωλούνται στα σκλαβοπάζαρα και γίνονται «κτήμα» των ιδιοκτητών τους απο τους οποίους απαγορεύεται να φύγουν.

>>> Νέα μπαρούφα Κασουλίδη: Διατεθειμένοι να μοιραστούμε την Κύπρο με Τ/κ

One thought on “Σαουδάραβες ηγέτες: Όργια με ανήλικες σκλάβες του σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.