ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ: Απαρέσκεια για τον τρόπο του Γ.Ελεγκτή εκφράζει ο Γ.Βασιλείου

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ”!

Οι τρεις φωστήρες του ΑΚΕΛ που μαζί με τους αντίστοιχους του ΔΗΣΥ οδήγησαν την Κύπρο στον γκρημνό…

Την απαρέσκειά του για τον τρόπο που ο Γενικός Ελεγκτής αντιλαμβάνεται τη λειτουργία των θεσμών, εκφράζει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου, σημειώνοντας ότι ο ίδιος αποποιήθηκε αμοιβή που του προτάθηκε, πολλαπλάσια των €48.000, κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων που υπήρξε επικεφαλής των ενταξιακών συνομιλιών για ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ, καθώς και ότι αναμένει με ενδιαφέρον τη θέση του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Βασιλείου αναφέρει ότι «μετά την αρχική έκπληξη και τον αιφνιδιασμό, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απαρέσκεια μου για τον τρόπο που ο Γενικός Ελεγκτής αντιλαμβάνεται τη λειτουργία των θεσμών».

Επαναλαμβάνω, προσθέτει, «ότι ουδείς μου ανέφερε ότι οφείλω οποιοδήποτε ποσό και ξαφνικά, μετά από 18 χρόνια, είδα το όνομα, το κύρος και την εντιμότητά μου να διασύρονται στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

«Στην προσπάθεια μου να επικοινωνήσω μαζί του, ο Γενικός Ελεγκτής δεν ανταποκρίθηκε. Αντί τούτου, επέλεξε με ανακοίνωση του να με διασύρει, χωρίς να νιώσει την ανάγκη να ακούσει τη δική μου θέση», σημειώνει.

Σύμφωνα με τον πρώτην Πρόεδρο «είναι φανερό ότι ο κ. Μιχαηλίδης προσπαθεί να μου αποδώσει  σφετερισμό δημόσιου χρήματος». «Ο βίος και πολιτεία μου τον διαψεύδει. Απλά να θυμίσω ότι όντας για 5 χρόνια Επικεφαλής των Ενταξιακών Συνομιλιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποποιήθηκα αμοιβή, που μου προτάθηκε, πολλαπλάσια των €48.000», προσθέτει.

«Αναμένω με ενδιαφέρον τη θέση του Υπουργείου Εξωτερικών», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βασιλείου.

ΚΥΠΕ 

>>> Βγάζουν από συρτάρι, ταξίδι Βασιλείου-Αντρούλας κ.ά. – Να εισπραχθούν λεφτά!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.