Υπόθεση Ιουλιάνας Τούντος: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα την ξανακούσω ποτέ»

Ολόκληρο το περιβάλλον της 22χρονης ομογενούς Ιουλιάνας Τούντος η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε πάρκο στο Λονδίνο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η 22χρονη, με ρωσική καταγωγή, η οποία ζούσε στην Κύπρο και τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, βρέθηκε νεκρή, μαχαιρωμένη και με τραύμα στο κεφάλι στο πάρκο Φίνσμπουρυ, την παραμονή Χριστουγέννων.

Χθες, οι βρετανικές αρχές συνέλαβαν έναν 31χρονο μουσουλμάνο για τη δολοφονία της, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή στο Wimbledon Magistrates’ Court.

Μια στενή φίλη της 22χρονης, από την Κύπρο, μίλησε σε ιστοσελίδα για την φίλη της και την τραγική απώλειά της.

«Ήταν πολύ φιλική ανεξάρτητη, σπούδαζε, δούλευε ταυτόχρονα. Έμενε μόνη της, όταν έφυγε από την Κύπρο την έβλεπα πιο χαρούμενη, άρχισε να ζει τη ζωή της», λέει η νεαρή αναφερόμενη στην φίλη της Ιουλιάνας και προσθέτει:

«Ηταν άτομο που ούτε έμπλεκε σε καυγάδες, ούτε τίποτα». 

Θυμάται ακόμη την τελευταία φορά που την είδε και το δώρο που της έστειλε στην γιορτή της: «Είχε έρθει το καλοκαίρι ήταν τα γενέθλιά της, τής είχα πάρει διάφορα δωράκια αλλά θυμάμαι το δώρο που μου είχε στείλει εκείνη στα γενέθλιά μου. Ηταν μια φανέλα και μια φιγούρα από καρτούν που μου αρέσουν».

Και δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που έχασε για τον τραγικό χαμό της φίλης της: «Μου το είχε στείλει μια κοπέλα γνωστή μου και στην αρχή μούδιασα βασικά μου πήρε 10 λεπτά να το συνειδητοποιήσω και απλά μετά ξέσπασα σε κλάματα», λέει, ενώ αναφερόμενη στην είδηση της σύλληψης του δολοφόνου της φίλης της και τους λόγους που μπορεί να κρύβονται πίσω από την ενέργεια αυτή αναφέρει: «Μπαίνω συνεχώς στο ίντερνετ, και βλέπω, ελπίζω να είναι αυτός, να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι ο λόγος που δεν βγαίνουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια είναι γιατί αστυνομία θέλει να κάνει σωστά τη δουλειά της. Σίγουρα έχουν βρει στοιχεία».

«Την έχω πεθυμήσει την αγαπάω και απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα την ξανακούσω ποτέ», καταλήγει. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.