Νικόλας: Ο Ν. Αναστασιάδης δίνει άλλοθι στην Τουρκία

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος κάλεσε  για ακόμη μια φορά τον κ. Αναστασιάδη να ανακαλέσει άμεσα την επικίνδυνη, δήλωση του για την ΑΟΖ.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΣΕΚ, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Αναστασιάδη ότι παραποιήθηκε η δήλωση στην οποία προέβη αναφορικά με τους Τ/κ και την ΑΟΖ, ο κ. Παπαδόπουλος παρατήρησε ότι «εμείς επαναλάβαμε ότι είχε πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πλέον είναι ξεκάθαρο κατά γενική ομολογία ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε μια παντελώς λανθασμένη και επικίνδυνη δήλωση».

Πρόσθεσε ότι «δυστυχώς αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι ενώ ο κ. Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να διορθώσει ανακαλώντας αυτήν του δήλωση, επέλεξε απλά να την επαναλάβει και άρα στην ουσία ακόμα μία φορά επανέλαβε αυτό που είχε πει».

«Προσκάλεσε την Τουρκία να συνεχίσει τις παραβιάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, έχει διχοτομήσει την ΑΟΖ της Κύπρου στη δική μας και των κατεχομένων και δίνει με αυτό τον τρόπο άλλοθι στην Τουρκία για να συνεχίσει αυτές τις παραβιάσεις», συνέχισε καλώντας ακόμα μια φορά «τον κ. Αναστασιάδη να αναλογιστεί στο μέγεθος του λάθους, στο οποίο έχει υποπέσει και να ανακαλέσει άμεσα αυτήν την επικίνδυνη δήλωση, η οποία πλήττει τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας».

>>> Σάλος από δήλωση Αναστασιάδη για “ΑΟΖ κατεχομένων” – Έντονες οι αντιδράσεις

One thought on “Νικόλας: Ο Ν. Αναστασιάδης δίνει άλλοθι στην Τουρκία

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.