Η πιο τριχωτή έφηβη στον κόσμο ξυρίστηκε γιατί ερωτεύτηκε…

Τα τελευταία χρόνια ένα νεαρό κορίτσι από την Ταϊλάνδη είχε γίνει γνωστό στο Διαδίκτυο ως το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο.

Η Supatra Sasuphan, ζει στην Μπανγκόκ και από όταν γεννήθηκε πάσχει από το λεγόμενο “σύνδρομο του λυκανθρώπου”, τη γνωστή και ως υπετρίχωση, μια γενετική διαταραχή που προκαλεί έντονη τριχοφυΐα σε όλο το σώμα ή και το πρόσωπο.

Εικόνες και βίντεο της Supatra έκαναν εδώ και χρόνια το γύρο του Διαδικτύο, το κορίτσι κατέκτησε και μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες και είχε γίνει γνωστό πως μολονότι προσπάθησε να κάνει επέμβαση αφαίρεσης της τριχοφυΐας με λέιζερ, αυτή απέτυχε.

The World’s Hairiest Girl – Guinness Book of World Records

Και η Sasuphan δήλωνε πως είχε συμβιβαστεί με την εικόνα της και μάλιστα είχε μιλήσει και για πως έμαθε να αψηφά το bullying που δέχεται και να αγαπά τον εαυτό της.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η 17χρονη πια Supatra αποφάσισε να ξυρίσει τις τρίχες του προσώπου της  και αιτία για αυτή την απόφαση στάθηκε ο έρωτας.

Η νεαρή είναι ερωτευμένη και για χάρη του αγαπημένου της ξύρισε τις τρίχες στο πρόσωπό της και όπως αναφέρει o Independent πλέον διατυμπανίζει τον έρωτά της μέσω Facebook και ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες με το αγόρι της, όπου είναι σχεδόν αγνώριστη.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.