Παπαδόπουλος: Τέλος στα 15 λεπτά δημοσιότητας του Λιλλήκα

Nikolas-walk Limassol

“Απορρίπτω, διαψεύδω κατηγορηματικά αυτές τις κατηγορίες εάν αφορούν εμένα, γιατί δεν είναι ξεκάθαρος ο κ. Λιλλήκας και δεν καταλαβαίνω εγώ τι άλλο πρέπει να πω”, ήταν η απάντηση του υποψηφίου για την Προεδρία, Νικόλα Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, δήλωσε μεταξύ άλλων πως “ο κ. Λιλλήκας πρέπει να δώσει τα όποια στοιχεία. Σε ό,τι αφορά εμένα και το επιτελείο μου, ουδέποτε έχουμε επικοινωνήσει με τον κ. Λιλλήκα, ουδέποτε έχουμε προβεί σε προσπάθεια εξαγοράς του, ουδέποτε έχουμε διαδώσεις ότι έχει εξαγοραστεί από τον κ. Αναστασιάδη και δεν θεωρώ ότι εγώ πρέπει να σχολιάσω κάτι ατεκμηρίωτο. Εκείνος που κάνει την καταγγελία πρέπει να τεκμηριώσει”.

“Όλα τα υπόλοιπα τα λέει δημόσια. Γιατί όχι και αυτά. Τα 15 λεπτά δημοσιότητας που επιδίωξε να πάρει ο κ. Λιλλήκας νομίζω έχουν τελειώσει. Είναι καιρός να ασχοληθούμε με τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν τους πολίτες. Δεν ισχύουν αυτά που λέει σε ό,τι αφορά εμάς”, σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς σχετικά με την οικονομική πρόταση που έγινε σε έμμισθο προσωπικό της Συμμαχίας Πολιτών, ο οποίος όπως είπε ο κ. Λιλλήκας, προσέφερε τα διπλά για να φύγει και να πάει στο επιτελείο Παπαδόπουλου και πως έχει γίνονται συναλλαγές με τα κόμματα για να μοιραστούν υπουργεία και αξιώματα, ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε λέγοντας πως “δεν έχω κάνει συζήτηση με κανένα για υπουργεία, δεν έχω υποσχεθεί υπουργείο σε κανένα. Ό,τι έχουμε πει με τις δυνάμεις αλλαγής που στηρίζουν την δική μου την υποψηφιότητα, το έχουμε πει δημόσια, είναι εκεί”. Είναι η νέα στρατηγική για το Κυπριακό, είναι οι συμφωνίες που έχουμε κάνει σε θέσεις αρχών που αφορούν την Κυπριακή Δημοκρατία και τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού.

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τομής της εσωτερικής διακυβέρνησης. Είναι οι προτάσεις μας για την οικονομία, την αποκατάσταση της δημόσια τάξης, την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Ότι κάνουμε το κάνουμε δημόσια για να γνωρίζουν οι πολίτες γιατί εμείς είναι με πολιτικούς όρους που συζητάμε και όχι στην βάση κουτσομπολιών. Εκεί είναι οι προτάσεις μας, εμείς παραθέτουμε συγκεκριμένες ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και για αυτό ακριβώς διεκδικούμε να φέρουμε την αλλαγή» τόνισε.

One thought on “Παπαδόπουλος: Τέλος στα 15 λεπτά δημοσιότητας του Λιλλήκα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.