Αλληλεγγύη: “Ο Αναστασιάδης προσφέρει στην Τουρκία γη και ύδωρ”!

“Συνεχίζοντας με το κόψιμο των μεταξωτών κορδέλλων, ο απερχόμενος Πρόεδρος μάς είπε ότι αποτελεί για τον ίδιο ύψιστη υποχρέωση η λύση του Κυπριακού. Εμείς του απαντούμε ότι δεν υπάρχει Κύπριος που δεν βιώνει στο πετσί του την υποχρέωση αυτή”, αναφέρει το Κίνημα Αλληλεγγύη. 

“Το ερώτημα που εγείρεται είναι ποιά είναι η λύση που πρεσβεύει ο απερχόμενος Πρόεδρος. Γιατί οι διαδοχικές του δηλώσεις άλλοτε τον παρουσιάζουν να θέλει να ξεκινήσει από εκεί που έμεινε στο Κρανς Μοντάνα, άλλοτε να διαδηλώνει με στόμφο ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Κύπρο να μετατραπεί σε προτεκτοράτο της Τουρκίας.

Σε άλλες περιπτώσεις προσφέρει στην Τουρκία γη και ύδωρ, περιλαμβανομένου μέρους της ΑΟΖ της Κ.Δ. Δυστυχώς ο κ. Αναστασιάδης μέσα από τις αλληλογρονθοκοπούμενες δηλώσεις του δεν ξέρει τι θέλει εκτός από την προεδρική καρέκλα. Ο κυπριακός λαός έχει κουραστεί από τις υπερφίαλες δηλώσεις Αναστασιάδη. 

Ο κυπριακός λαός θέλει και διεκδικεί λύση που να κατοχυρώνει τα ανθρώπινα δικαιώματά του και να ζει ελεύθερος στην πατρίδα του. Ο κυπριακός λαός έχει αγωνιστεί και έχει προσφέρει ουκ ολίγες θυσίες για να απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα που απολαμβάνει κάθε ευρωπαίος πολίτης. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Επιτέλους ας το αντιληφθεί ο απερχόμενος Πρόεδρος και να σταματήσει να στέλνει μηνύματα που δεν πείθουν. Όταν ο Κύπριος ψηφοφόρος μιλήσει στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, θα είναι και φωνή και οργή λαού”, καταλήγει.

ΚΥΠΕ

>>> Η διάσκεψη της Γενεύης, η μετατροπή της Κύπρου σε προτεκτοράτο και η ελληνική αριστερά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.