Ο Αναστασιάδης ξεπέρασε και τον εαυτό του σε χυδαιότητα και ανηθικότητα

“Ο κ. Αναστασιάδης ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε χυδαιότητα και ανηθικότητα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο Παπαδόπουλου. 

“Αφού για 5 χρόνια δεν ασχολήθηκε με το τεράστιο πρόβλημα των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων και μη έχοντας κάποια απάντηση στην πρόταση Νικόλα Παπαδόπουλου για τη δημιουργία ενός Δημόσιου Φορέα Διαχείρισης των Μη-Εξυπηρετούμενων Δανείων, ο κ. Αναστασιάδης, σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή», μίλησε προσβλητικά, ειρωνικά και απαξιωτικά για την κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου [σύζυγο του αείμνηστου Τάσσου]  και τον εθνικό ευεργέτη Αναστάσιο Λεβέντη λέγοντας:

«…δεν θα αρχίσω να υπόσχομαι ότι θα υπάρξει κούρεμα δανείων όπως ακούω κάποιους να λεν σαν να είναι από τα λεφτά της μαμάς τους ή της κληρονομιάς που πήραν από τον οποιοδήποτε». 

Οι Κύπριοι πολίτες διαπιστώνουν ξανά τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Νικόλα Παπαδόπουλο και τον κ. Αναστασιάδη: την ώρα που ο Νικόλας Παπαδόπουλος καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της κυπριακής κοινωνίας, ο κ. Αναστασιάδης απαντά με προσβολές, ειρωνείες και απαξιωτικά σχόλια για την οικογένεια του ανθυποψηφίου του”, καταλήγει.

ΚΥΠΕ

>>> Βρήκαν στο εξωτερικό τις περιουσίες των «πτωχευμένων» Ελλήνων

2 thoughts on “Ο Αναστασιάδης ξεπέρασε και τον εαυτό του σε χυδαιότητα και ανηθικότητα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.