Νέα σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Δριμεία κριτική εφ” όλης της ύλης κατά της κυβέρνησης για την οποία λέει ότι «δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα» εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με νέο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook προκειμένου να παρουσιάσει τη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Η σημερινή κυβένρηση πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα» λέει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Κάνει ακόμα αναφορές στις γερμανικές αποζημιώσεις, τους πλειστηριασμούς αλλά και τη συνέντευξη της συντρόφου του πρωθυπουργού την οποία χαρακτηρίζει «στημένη» προσθέτοντας ότι έγινε για να μετατρέψει τη θλιβερή δικαιολογία για ξεπούλημα και προδοσία σε προεκλογικό σύνθημα.

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει την εδαφική ακεραιότητα θα την παραδόσει κι αυτήν. Κάθε φορά που καταλύθηκε η δημοκρατία στη χώρα οι συνέπειες ήταν δραματικές» σημειώνει επίσης η πρώην πρόεδρος της Βουλής και προσθέτει: είτε περιληφθεί είτε δεν περιληφθεί ο όρος Μακεδονία είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί ως αντάλλαγμα για να παραμείνει στην εξουσία».

Όσο για τη θέση της Πλεύσης Ελευθερίας για το Σκοπιανό η κυρία Κωνσταντοπούλου τονίζει: Δεν εκχωρούμε πόντο από τα σύνορά μας, καμία διαπραγμάτευση για τη χρήση του όρου Μακεδονία μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα.

One thought on “Νέα σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.