Ζήτω ο… Κάτω Μακεδονικός!!!

Nimetz, Soros associate.

Έτσι για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία περί των προθέσεων των Σκοπιανών και για να καταλάβουμε σε τι… λούμπα μας έβαλε σώνει και καλά η ελληνική κυβέρνηση, καλό είναι να διαβάσουμε τις δηλώσεις του Σκοπιανού ΥΠΕΞ, Νικολά Ντιμιτρόφ για το όνομα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Πιστεύω ότι η πραγματική απάντηση στα περί αλυτρωτισμού είναι η αρχή της μη αποκλειστικότητας. Και οι δύο πλευρές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο αυτό, το όνομα και τα παράγωγα σε διαφορετικό πλαίσιο. Η αρχή της μη αποκλειστικότητας είναι η έλλειψη του δικαιώματος να έχουμε αποκλειστική χρήση του όρου Μακεδονία, σαν Μακεδονία».

Με απλά λόγια ο υπουργός μας λέει ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον όρο Μακεδονία διότι γεωγραφικά υπάρχουν εδάφη της Μακεδονίας και εκτός των ελληνικών συνόρων. Σωστός ο παίκτης οπότε εκτός από τους Σκοπιανούς που πρέπει να έχουν στο όνομά τους έναν γεωγραφικό ή άλλο προσδιορισμό ο Ντιμιτρόφ απαιτεί ουσιαστικά και από εμάς να έχουμε έναν τέτοιον προσδιορισμό. Δηλαδή η Περιφέρεια Μακεδονίας όπως είναι σήμερα πρέπει ίσως να ονομαστεί Περιφέρεια Κάτω ή Νότιας ή Ελληνικής Μακεδονίας για να ξεχωρίζει με την… άλλη.

Το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να ονομαστεί… Μπουτάρειο Μακεδονικό αεροδρόμιο για να μην το μπερδεύουμε με το Σκοπιανό.

Γιατί όχι και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας να αλλάξει το όνομά του, η… μακεδονική μπουγάτσα να μην ονομάζεται ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα του Μακεδονικού θα απαγορευτεί να λέγεται έτσι. Να ονομαστεί Κάτω Μακεδονικός για να μην έχουμε και προβλήματα με τους Σκοπιανούς.

Το Μακεδονικό Πρακτορείο να ονομαστεί Κατωμακεδονικό ή καλύτερα Τσιπρικό πρακτορείο για να τιμήσουμε τον μεγάλο ηγέτη που θα λύσει το μείζον αυτό πρόβλημα.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Α, και μην ξεχάσουμε. Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι Έλληνας Μακεδόνας, έχει και σκοπιανομακεδονικά στοιχεία και πρέπει να πάψουμε να τον οικειοποιούμαστε. Να τον ονομάσουμε Κάτω Μέγα Αλέξανδρο για να μην κρύβει και αλυτρωτισμούς.

Έλεος, πια. Δεν το βλέπουν στο Μαξίμου, δεν το βλέπουν στο υπουργείο Εξωτερικών ότι εξευτελιζόμαστε τελείως; Ότι αφήνουμε τους γυφτοσκοπιανούς, τους Σλάβους και τους Αλβανούς να παίζουν με το όνομά μας, την ιστορία μας; Ο Ντιμιτρόφ δεν συναντήθηκε στα κρυφά με τον Κοτζιά πριν από μερικές ημέρες; Δεν του τα είπε όλα αυτά από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης; Γιατί δεν τον έστελνε στον αγύριστο να τελειώνουμε με το κάθε νούμερο που πιστεύει ότι είναι απόγονος του… Βουκεφάλα; Αυτό έλειπε να απαιτούν πλέον και οι Σκοπιανοί να προσδιορίσει η Ελλάδα ποια Μακεδονία έχει. Σε λίγο θα αλλάξουμε εμείς το όνομα και αυτοί θα γελάνε μαζί μας.

Έλεος πια. Ας σταματήσει αυτή η παρωδία.

anti-news

>>> Δικό σας είναι τ’ όνομα για να το δώσετε, Συριζο-κομιτατζήδες;

2 thoughts on “Ζήτω ο… Κάτω Μακεδονικός!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.