Πόσο ακόμη θα ερευνούν τις οφειλές του ζάμπλουτου Βασιλείου;  

Αλήθεια, πόσο χρόνο χρειάζεται το υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οφείλει το ποσό των €48.087 στη Δημοκρατία; Για να είναι καταχωρημένο το παραπάνω ποσό στις οφειλές και μάλιστα από το έτος 2000, σημαίνει ότι δεν εξοφλήθηκε.

Από τη σχετική αναφορά του Γενικού Ελεγκτή μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες και το υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει αποστείλει ακόμη τον λογαριασμό στον κ. Βασιλείου για εξόφληση. Εκτός κι εάν, πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να χαρίσει αυτά τα χρήματα. Αναμένουμε, λοιπόν, την ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών, όπως δεσμεύτηκε άλλωστε ο κ. Κασουλίδης.

Οι οφειλές αφορούν τη διαμονή του κ. Βασιλείου, της συζύγου του, των δύο θυγατέρων του μαζί με τους συζύγους τους και δύο άλλων ατόμων σε ξενοδοχεία πολυτελείας του Λονδίνου καθώς επίσης και άλλα έξοδα στα εν λόγω ξενοδοχεία όπως μίνι μπαρ, εστίαση, τηλεφωνήματα, καθαριστήριο και φιλοδωρήματα.

Εάν στη θέση του κ. Βασιλείου ήταν κανένας ταλαίπωρος φουκαράς, μέσα στο διάστημα των δύο εβδομάδων που έχουν παρέλθει, θα συλλαμβανόταν, θα δικαζόταν, θα καταδικαζόταν και σήμερα θα ήταν στη φυλακή.

ΜΧΣ (Φ)

>>> Αντί να βυζαίνουν το απόστημα της πατρίδας, βυζαίνουν το υστέρημά της

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.