Οι Ελληνίδες στις 10 πιο “καυτές” στρατιωτίνες στον κόσμο

Δεν είναι λίγες οι χώρες ανά τον κόσμο που δαπανούν δεκάδες δισεκατομμύρια ετησίως, ώστε να εξοπλίσουν με ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί τους Στρατούς τους. Ισχυρότερα τανκς, αεροπλάνα, πλοία και εξοπλισμός για τον Στρατό τους βρίσκονται πάντα στον κατάλογο των αγορών.

Άλλωστε ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο σκοπός τους, αν όχι να κρατήσουν σε υψηλά στάνταρ τα επίπεδα της στρατιωτικής ετοιμότητας και προετοιμασίας;

Ωστόσο μιλώντας για το στρατό, το μυαλό των περισσότερων «πηγαίνει» σε ντυμένους στα χρώματα του πολέμου σκληροτράχηλους άντρες. Στην πραγματικότητα μεγάλο μέρος του έμψυχου δυναμικού των στρατιωτικών δυνάμεων ανά τον κόσμο καταλαμβάνεται από γυναίκες.

Γυναίκες που αναλαμβάνουν τους ίδιους ρόλους με τους άνδρες ομολόγους τους, γεγονός που σημαίνει πως αντιμετωπίζουν όλες τις προκλήσεις και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν παραδοσιακά οι στρατιώτες.

Φυσικά ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τις γυναίκες. Έπρεπε να αντιμετωπίσουν στερεότυπα και παραδοσιακές αξίες αιώνων. Έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις φωνές που έλεγαν: «μείνε στο σπίτι καλύτερα».

Όμως η ένταξη των γυναικών στον στρατό άλλαξε κατά πολύ την εικόνα του στρατεύματος. Άλλωστε δεν είναι μόνο το ίδιο ικανές με τους άνδρες ομολόγους τους, αλλά φέρνουν και κάτι καινούργιο στην υπηρεσία. Κάτι που έλειπε πριν…

Την ομορφιά, την σεξουαλικότητα. Ακόμα και μέσα σε μια στολή καλυμμένη από λάσπη και με ένα πυροβόλο στα χέρια, οι γυναίκες ξεχωρίζουν.

Αυτές είναι οι 10 χώρες με τις πιο όμορφες στρατιωτίνες στον κόσμο, σύμφωνα με το Top 10s. Σε ποιά θέση βρίσκονται άραγε οι Ελληνίδες;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.