Κλίμα εκφοβισμού και σύγκρουσης από τους… κουκουλοφλώρους του Σόρος για την σημερινή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Πουλημένο «σκουπίδι» με κουκούλα τρώει «το ξύλο της χρονιάς του» στο Ωραιόκαστρο μόλις φωνάζει “Γαμώ την Ελλάδα σας»!

Στο ταλαιπωρημένο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, ένα “σκουπίδι” με κουκούλα που είχε την ιδέα να φωνάξει, “Γαμώ την Ελλάδα σου, γαμάω”,  τρώει το ξύλο της χρονιάς του από πολίτες, αλλά και -επιτέλους- από αστυνομικούς.

Πληροφορίες λένε ότι 100 αναρχοάπλυτοι νεοταξίτες εγχώριων και ξένων Μ.Κ.Ο, κατά επιταγής του συστήματος που τους χρησιμοποιεί και τους υποθάλπει, ετοιμάζουν αντισυγκέντρωση στο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας. Σκοπός τους είναι να δημιουργησουν επεισόδια να διασπάσουν και να διαλύσουν το πλίθος.

Πρώτον! δεν πρέπει επ΄ ουδενί λόγω να τους επιτρέψουμε να φέρουν σε πέρας το έργο τους και δεύτερον! είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουν ένα κάλο μάθημα…!

To παρακράτος με τους μισθοφόρους του μισητού Σόρος αναλαμβάνει δράση και πάλι στη Θεσσαλονίκη 

Επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών από τους γνωστούς-αγνώστους 

Κοινά αποδεκτή είναι η σημερινή σπουδαιότητα του συλλαλητηρίου για την περαιτέρω εξέλιξη της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, αφού πρόκειται να λειτουργήσει ως πολιτικό βαρόμετρο και να επηρρεάσει τουλάχιστον σε πολιτικό επίπεδο τα μέγιστα. Πρώτα οι δημοσκοπήσεις, και στη συνέχεια ένα συλλαλητήριο που είναι ικανό να στείλει πολύ σοβαρά μηνύματα στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, που σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του μεσολαβητή κ. Νίμιτς, φέρεται να είναι έτοιμη να αποδεχθεί μια ονομασία που θα αποτελέσει τον μίτο ιδιαίτερα δυσάρεστων εξελίξεων κυρίως στο εσωτερικό (πολιτικό σκηνικό) της Ελλάδας και, ενδεχομένως, θα αποτελέσει την θρυαλλίδα περαιτέρω εξελίξεων στα Βαλκάνια.

Κάποιοι, όμως, φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνονται όχι μόνο την εθνική σοβαρότητα και κρισιμότητα, αλλά επιμένουν να κινούνται τουλάχιστον περίεργα και να επιλέγουν την δημιουργία μιας εσωτερικής πόλωσης ή και σύγκρουσης μιας ελάχιστης ιδεοληπτικής μειονότητας (με άγνωστης προέλευσης κεφάλαια στήριξής της) με το τεράστιο ποσοστό των υπόλοιπων κατοίκων της χώρας.

Μέσα σε αυτά τα ιδιαίτερα περίεργα πλαίσια, άτομα του [δήθεν’ αντιεξουσιαστικού χώρου έγραψαν το βράδυ με σπρέι στον Λευκό Πύργο συνθήματα κατά του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

«Έλληνας δεν γεννιέσαι, καταντάς», «Antifa για πάντα», «Μόνο εντατικές για τους εθνικιστές» και «Κοιμάσαι πατριώτης, ξυπνάς φασίστας», ήταν τα συνθήματα που ανεγράφησαν πάνω στο μνημείο.

Η αστυνομία, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, προσήγαγε αργά το βράδυ της Παρασκευής πέντε άτομα, που, ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθερα λίγο αργότερα, καθώς δεν προέκυψε συμμετοχή τους στο συμβάν.

Πορεία – αντισυγκέντρωση αντεξουσιαστών και επίθεση σε μοτοσικλετιστή επειδή είχε την ελληνική σημαία!

Μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα το μεσημέρι στην Καμάρα.

Στη μοτοπορεία, εκτός από δεκάδες δίκυκλα, συμμετέχουν και αρκετά αυτοκίνητα με σημαίες του χώρου, από τα οποία ρίπτονται φυλλάδια κατά του φασισμού στην άσφαλτο.

Την πορεία ακολουθούσαν κατά πόδας αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ. Μετά την οδό Εγνατία, συνέχισαν στην Ίωνος Δραγούμη και τη λεωφόρο Νίκης, έγραψαν συνθήματα στην Εθνική Τράπεζα και κατευθύνθηκαν προς τον Λευκό Πύργο.

Να επισημανθεί ότι νωρίτερα, στην Καμάρα, μέλη του χώρο επιτέθηκαν σε άνδρα που οδηγούσε μοτοσικλέτα με προσαρμοσμένα ηχεία για να παίζούν εμβατήρια, αλλά και ελληνικές σημαίες, παίρνοντάς του τα κλειδιά της μηχανής.

Γίνεται, πλέον, απολύτως σαφές πως κάποιοι επενδύουν στον τρόμο για να διαλύσουν την λαϊκή απαίτηση άρνησης παραχώρησης της λέξης Μακεδονία στα Σκόπια. Ενδεχομένως δεν αντιλαμβάνονται πως ανοίγουν τους ασκούς του αιόλου  και προκαλούν αγνοώντας την σωρρευμένη οργή (λόγω μνημονίων και όχι μόνο) των πολιτών που είναι δυνατόν να ξεσπάσει επάνω τους.

Όλοι μας θα πρέπει να αναρωτηθούμε:

α. με ποιού την ανοχή (αλλά και την υπόγεια βοήθεια) προκαλούν οι γνωστοί – άγνωστοι “αντεξουσιαστές” και κουκουλοφόροι

β. ποιοί θα οφεληθούν εάν υπάρξουν έκτροπα στο αυριανό συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας

Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε!

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τους Antifa του Beverly Hills , περιέχει ένα απόσπασμα που αναφέρει: «Οι Antifa απαιτούμε από τον George Soros να μας πληρώσει τα χρήματα που οφείλει. Η αντίσταση τους κοστίζει $ 15 / ώρα!

Σε μια σειρά από tweets την Πέμπτη, ο Trump υποστήριξε ότι οι διαδηλωτές πληρώθηκαν για να προκαλούν αναστάτωση σε διάφορες συγκέντρωσεις .

x-default

Η Συμμαχία για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη (AfGJ) έλαβε χρηματοδότηση ύψους 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρήση που έληξε τον Μάρτιο του 2016.

Ένας από τους μεγαλύτερους δωρητές του ομίλου είναι το Ίδρυμα Tides, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που χρηματοδοτείται από τον δισεκατομμύριο George Soros. Έδωσε στο AfGJ $ 50.000.

Άλλοι αξιόλογοι δωρητές περιλαμβάνουν την πόλη Tucson και την εργατική ένωση United Workers Workers. Ο πρώτος έδωσε 10.000 δολάρια στην AfGJ ενώ οι τελευταίες έδωσαν $ 5.000.

Η Patagonia.org, η εταιρεία εξωτερικών ενδυμάτων και εξοπλισμού, έδωσε $ 40.000. Το Ίδρυμα Ben & Jerry, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που συνδέεται με τον κατασκευαστή παγωτών, έδωσε $ 20.000. Και η Lush Cosmetic έδωσε 43.950 δολάρια.

Ένα άλλο κομμάτι ειρωνείας παρατηρείται στη συνεισφορά $ 5.000 από το Ταμείο Ανάπτυξης της Ειρήνης, μια ομάδα που υποστηρίζει ότι υποστηρίζει οργανώσεις που αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μια άλλη σημαντική δωρεά προερχόταν από μια ομάδα που προήδρευε η Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Το Ίδρυμα Νέου Κόσμου έδωσε $ 52.000 στο AfGJ.

Πληροφορίες από Voria.gr

ΣΧΟΛΙΟ

Επειδή , σε όσους αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να υπερασπιστούμε τα δίκια της, μας έχουν κολλήσει τη ρετσινιά “φασίστας” η οποία μέχρι τώρα έχει “δουλέψει” πάρα πολύ , γιατί ο Έλληνας που φέρει ακόμα μέσα του την αρχαία αιδώ, απεχθάνεται τις “ρετσινιές”. Πρέπει τώρα να αντιστρέψουμε την κατάσταση και προσδώσουμε σε αυτούς τη ρετσινιά του φασίστα, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα.

Με άλλα λόγια να τους “ξεσκίσουμε” την ιδεολογική κουκούλα του αντιφασίστα! Ας γράφουμε, ας δηλώνουμε, ας συνθηματολογούμε, ας γράφουμε στους τοίχους (όσοι μπορούν, κυρίως τα νέα παιδιά-ΕΛΛΗΝΕΣ!),ας αναλύουμε το γιατί και ας τους βρίζουμε -γιατί όχι; μόνον αυτοί θα βρίζουν;- ως τα μεγαλύτερα φασισταριά που γέννησε η ανθρωπότητα,ακριβώς όπως και τα αφεντικά τους.

θα βοηθήσουμε έτσι τον απλό λαό που έχει πιαστεί στο αγκίστρι της κατηγόριας-ρετσινιάς και της ιδεολογικής δαγκάνας του δήθεν αντιφασισμού να ξεφύγει από αυτό.

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

One thought on “Κλίμα εκφοβισμού και σύγκρουσης από τους… κουκουλοφλώρους του Σόρος για την σημερινή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.