Η κωλοτούμπα του Μιλτή 

Παραμονές της έκδοσης της απόφασης του Δικαστηρίου για την αστική αγωγή που καταχώρησε εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο παραπονούμενος Μιλτιάδης Νεοφύτου έκανε μια μεγάλη κωλοτούμπα.

Και εκεί που διέσυρε τον κ. Χριστόφια, υποστηρίζοντας εν ολίγοις ότι τον ξεγέλασε, ότι του «έφαγε» χρήματα διότι τα κουτσοδούλια που του έκανε στο σπίτι και στο εξοχικό του πλησιάζουν το €1 εκατ., τη Δευτέρα εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και αφού απέσυρε την αγωγή του, κατηγόρησε, μάλιστα, άλλους για τον δημόσιο διασυρμό του κ. Χριστόφια και της οικογένειας του.

«Με μεγάλη μου λύπη έχω παρατηρήσει ότι οι δηλώσεις μου ενώπιον δικαστηρίου έχουν παρερμηνευθεί και έχουν χρησιμοποιηθεί από τρίτα πρόσωπα –ενδεχομένως και σκόπιμα– με σκοπό να πλήξουν τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, το πολιτικό κύρος και το ήθος του Δημήτρη Χριστόφια και της παράταξης του, δηλαδή του ΑΚΕΛ. Αυτό το γεγονός ειλικρινά με λυπεί. Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τον σεβασμό μου για το άτομο του, το ήθος του και για τα όσα πρεσβεύει στην κοινωνία», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μιλτής προφανώς αγανακτισμένος από την άδικη  διαπόμπευση του κ. Χριστόφια από τρίτα πρόσωπα.

Και μετά διερωτάστε, αν μας ψεκάζουν σ’ αυτό τον τόπο. Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι και το νερό που πίνουμε…

“Φ”

>>> Εξελίξεις «φωτιά» στην υπόθεση Μιλτή – Χριστόφια

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.