Κοτζιάς: Στα παλιά μας τα παπούτσια η θέληση του Ελληνικού Λαού!

Mε επιστημονικές αποδείξεις: Ο αριθμός των διαδηλωτών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Μισό εκατομμύριο Έλληνες βγήκαν στο δρόμο και ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να μην δοθεί ο όρος «Μακεδονία» στους σκοπιανούς και η κυβέρνηση των «δημοκρατών» συνεχίζει τον χαβά της, προφανώς κοιτώντας μονάχα τα σχετικά καταγέλαστα ρεπορτάζ της ΕΡΤ.   

Όπως ανέφερε σχετικά ο Κοτζιάς…. «το συλλαλητήριο δεν θα έχει επιπτώσεις στην διαπραγμάτευση», κοινώς ό,τι και να λένε οι Έλληνες, όσοι κι αν συγκεντρωθούν αυτός θα εκτελέσει τις εντολές της Κομμουνιστικής Διεθνούς, που προστάζουν αρχικά να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς και αργότερα – γιατί όχι- και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ξεχνούν, βεβαίως, οι συριζαίοι πως το συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας μάζεψε πολύ περισσότερο κόσμο από τις εκδηλώσεις τους για το δημοψήφισμα τότε.  Ξεχνούν επίσης ότι αυτό το μισό εκατομμύριο Ελλήνων και αλλά και γενικώς η πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕΝ δέχονται την «λύση» προς την οποία κινούνται οι συριζαίοι τώρα και οι νεοδημοκράτες παλαιότερα.

Είναι αστείο πάντως, πως οι “προασπιστές της δημοκρατίας” επιλέγουν σε όλα τα ζητήματα να μην ακούνε τον Λαό. Την μία φορά κάνανε δημοψήφισμα και προδώσανε το αποτέλεσμά του, ενώ τώρα την σαφέστατη ένδειξη της βούλησης του Ελληνικού Λαού απλώς κάνουν πως δεν την είδαν.  Τέτοια δημοκρατία είχε περίπου κι ο Στάλιν. Μόνο που στα συλλαλητήρια απαντούσε με τανκς…

Δείτε με επιστημονικές αποδείξεις: Ο αριθμός των διαδηλωτών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα» βροντοφώναξαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που έδωσαν δυναμικό παρών χθες στη Θεσσαλονίκη, στο μεγάλο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, και με μεγάλο πάθος έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια ότι δεν είναι αποδεκτός ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της πΓΔΜ.

α. Με κόκκινο χρώμα επιφάνεια 39.333 τετρ.μέτρων πέριξ της εξέδρας των ομιλητών και αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πυκνότητα 4 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 157.332 άτομα

β. Με πράσινο χρώμα επιφάνεια 31.063 τμ από Λευκό Πύργο μέχρι Βασιλικό Θέατρο. Πυκνότητα 3 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 93.189 άτομα

γ. Με Κίτρινο χρώμα επιφάνεια 126.959 τμ πέριξ του κέντρου του συλλαλητηρίου και επί της παραλιακής εκατέρωθεν. Πυκνότητα 2 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 253.918 άτομα.

δ. Με γαλάζιο χρώμα υπόλοιπη περιοχή από λιμάνι μέχρι τη μέση της παραλιακής οδού Νίκης από Δυτικά και από το Μακεδονία Palace μέχρι το Μέγαρο Μουσικής στα Ανατολικά και πάνω από τον Λευκό Πύργο επιφάνεια 77.902 τμ. Πυκνότητα 1 άτομο/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 77.902 άτομα.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 582.341 άτομα. Σε αυτούς δεν έχουν υπολογισθεί οι ομάδες και μεμονωμένα άτομα, που εκινούντο κρατώντας ελληνικές σημαίες, στις παρυφές της συγκέντρωσης και στους κάθετους δρόμους όπως επίσης και όσοι Θεσσαλονικείς συμμετείχαν με την παρουσία τους από τα μπαλκόνια των κτιρίων σε όλος το μήκος της παραλιακής.

Αν αφαιρέσουμε ένα σφάλμα 15% τότε με μεγάλη ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν περί τις 500.000 άτομα!!

Αυτό το μισό εκατομμύριο Ελλήνων, ασχέτως κομματικών τους επιλογών, το αγνόησαν σκοπίμως όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της ΕΡΤ για την οποία όλοι όσοι συμμετείχαν καταβάλλουν τον οβολό τους υπέρ ΕΡΤ στους λογαριασμούς ρεύματος.

Τάσος Φαραντάτος

mynewspoint.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.