Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ φέρεται να είπε ότι δεν βλέπει επανεκλογή Αναστασιάδη

Πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ φέρεται να δήλωσε ότι δεν βλέπει επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη, επικαλέστηκε σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να ψηφίσουν τον Νικόλα Παπαδόπουλο την Κυριακή για διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

«Δικές μας πληροφορίες από την Ουάσινγκτον φέρουν εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να έχει δηλώσει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν βλέπει επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές», ανέφερε η κ. Θεοχάρους σε δηλώσεις της.

Πρόσθεσε ότι «συμφωνούμε απόλυτα με τις εκτιμήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ γιατί σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις ο Νικόλας Παπαδόπουλος όχι μόνο θα περάσει στοΝ 2ο γύρο αλλά θα κερδίσει και τις εκλογές».

Αυτό «σημαίνει τη διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την επίλυση του κυπριακού προβλήματος με την μετατροπή της Κύπρου σε ένα σύγχρονο, φυσιολογικό, ευρωπαϊκό κράτος χωρίς τις ρατσιστικές πρόνοιες της διαβόητης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας».

«Γι αυτό το λόγο καλούμε το λαό να προσέλθει μαζικά στις εκλογές την Κυριακή και να ψηφίσει τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τη διάσωση του τόπου μας», είπε η κ. Θεοχάρους.

ΚΥΠΕ

One thought on “Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ φέρεται να είπε ότι δεν βλέπει επανεκλογή Αναστασιάδη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.