Σάλος με videoclip της σεξουάλας Στικούδη-Τραγουδάει μέσα στο φέρετρο!

«Ενθάδε κείται» είναι το νέο χιτ της τραγουδίστριας με ένα βίντεοκλιπ που θα συζητηθεί τόσο για την εικόνα που παρουσιάζει, όσο και για τους στίχους του τραγουδιού.

Ένα βίντεοκλιπ που θα συζητηθεί και θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως έχει ανεβάσει στο κανάλι της στο youtube και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Στικούδη.

Επιστρατεύοντας το σεξαπίλ της και ολίγον από νοσηρή φαντασία και μπλακ χιούμορ η τραγουδίστρια ερμηνεύει το «Ενθάδε κείται». Πιο συγκεκριμένα τραγουδάει την… κηδεία της και την βλέπουμε σούπερ σέξι μέσα στο φέρετρο!

Η Κατερίνα Στικούδη προκαλεί όπως κανένας άλλος τραγουδιστής! Η ίδια με αυτό τον τρόπο απαντά στους επικριτές της, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν έχει καλή φωνή, αυτοσαρκάζεται και προκαλεί! Δεν λείπουν πάντως και τα αρνητικά σχόλια από ανθρώπους που της επισημαίνουν ότι απευθύνεται και σε κοινό πολύ νεαρής ηλικίας…

Όσο για τους στίχους του τραγουδιού… πραγματικά σε αφήνουν άναυδο.

Κατερίνα Στικούδη – Eνθάδε Κείται

«ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΛΑΤΙΝΑ

ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΧΩΜΑ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ Θ’ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ».

Πάντως οι πρώτες αντιδράσεις πλην των σχολίων που δέχεται στα social media ήρθαν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η οποία έμεινε κάγκελο από το πρωτοφανές και προχωρημένο θέαμα.

«Σοκ! Παιδιά δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα… Ή είναι πολύ προχωρημένο και δεν το πιάνουμε; Θέλει κάτι να πει μέσα από το τραγούδι». Οι δε δημοσιογράφοι της εκπομπής συνέχισαν: «Ο Βασίλης ο Καλλίδης να βάλει να βράζει τα κόλλυβα;» και «Συγγνώμη, εσείς θεωρείτε ότι αν κάποιος κάνει αυτό το πράγμα, είναι καλά»!

Και για να συνέλθετε από την κηδεία…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.