Νικόλας: Ο ενδιάμεσος μπορεί να γίνει τρίτος πόλος

Είμαστε απογοητευμένοι, δεν τα βάζουμε κάτω, ξεκινά μια καινούργια μέρα, δήλωσε ο Ν.Παπαδόπουλος.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα γιατί ο ενδιάμεσος χώρος μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο», δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Παρά την απογοήτευση και πικρία που νοιώθουμε , δεν πρόκειται να τα βάλουμε κάτω, θα συνεχίσουμε τον αγώνα γιατί ο ενδιάμεσος χώρος μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις στο επιτελείο του, πλαισιωμένος από τη σύζυγό του, στενούς τους συνεργάτες  και τους Προέδρους της ΕΔΕΚ, των Οικολόγων και της Αλληλεγγύης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους κυρίους Αναστασιάδη και Μαλά και τους συνεχάρη γιατί πέρασαν στο δεύτερο γύρο.

«Είμαι φυσικά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα όμως σέβομαι απόλυτα τη δημοκρατική ετυμηγορία του λαού μας, πέραν από το αποτέλεσμα είμαι υπερήφανος γιατί βοήθησα έτσι ώστε η συνεργασία των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου να αποδείξει πως μπορούμε να σταθούμε αντάξια έναντι στα κατεστημένα, ο ενδιάμεσος χώρος μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο πόλο στο πολιτικό σκηνικό» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ευχαρίστησε προσωπικά τους Μαρίνο Σιζόπουλο, Γιώργο Περδίκη και Ελένη Θεοχάρους αλλά και όλα τα κοινωνικά σύνολα που στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν αλλά και τη στήριξη τους σε αυτή τη δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.


Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας δήλωσε στον ανταποκριτή του ΑΠΕ, Αρ. Βικέτο, ότι θα κάνει σήμερα την έκπληξη και θα τερματίσει δεύτερος μετά τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη. Όλες οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν την απόλυτη συντριβή για τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσία του στις εκλογές εξυπηρετεί τον σημερινό πρόεδρο της Κύπρου και τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, Σταύρο Μαλά. Και αφαιρεί ψήφους από τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο. Όλα τα υπόλοιπα που λέει είναι για τα νήπια.

Πηγή: mignatiou.com


Επίσης ευχαριστίες εξέφρασε προς τους φίλους και φίλες και όλα τα στελέχη των κομμάτων που στήριξαν την προσπάθεια, τους υποστηρικτές του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ , των Οικολόγων και της Αλληλεγγύης  και όλους τους ανένταχτους πολίτες που βοήθησαν σε αυτή την αναμέτρηση.

«Ολοι τους έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένειά μου και τη σύζυγό μου Γιώτα για την στήριξη τους, πολλοί φίλοι και φίλες νοιώθουν απογοήτευση το ίδιο νοιώθω και εγώ, όμως παρά τον πόλεμο και τη λάσπη που δεχθήκαμε σε αυτή την διαδικασία, μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί εμείς σε αντίθεση με άλλους προβάλαμε θέσεις και προτάσεις και δώσαμε ένα τίμιο, έντιμο εκλογικό αγώνα», ανέφερε.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι σημασία δεν έχει τόσο η όποια εκλογική επιτυχία ή αποτυχία, αλλά σημασία έχει να αγωνίζεσαι με κουράγιο και θάρρος για εκείνα που πιστεύεις.

«Και εγώ αυτό προτίθεμαι να πράξω, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με κάθε δύναμη της ψυχής μου για εκείνα που πιστεύω ότι είναι σωστά. Θα συνεχίσω αυτό τον αγώνα , δεν τα βάζουμε κάτω, από αύριο ξεκινά μια καινούργια μέρα», κατέληξε ο Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

>>> Με Αναστασιάδη ξαναστήνουν σκηνικό «Ανάν»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.