Οι λιονταρίνες Κούρδισσες μετατρέπουν το Αφρίν σε “Βιετνάμ της Τουρκίας”

Η Κούρδισσα στρατιωτίνα Αβέστα Χαμπούρ ανατινάχτηκε πάνω σε τουρκικό τανκ!

Η Κούρδισσα στρατιωτίνα Αβέστα Χαμπούρ (Avesta Khabur), περικυκλωμένη από Τούρκους στρατιώτες, ζώστηκε με εκρηκτικά και ανατινάχτηκε πάνω σε ένα τουρκικό τανκ στην ύπαιθρο της Εφρίν. Αποτέλεσμα το τουρκικό τεθωρακισμένο να καταστραφεί και πολλοί Τούρκοι στρατιώτες να σκοτωθούν.

Η Αβέστα Χαμπούρ, μέλος των κουρδικών Μονάδων Προστασίας Γυναικών (YPJ), θυσιάστηκε σε μάχη στο χωριό Χεμάμ.

Οι Κούρδοι πολιτοφύλακες των YPG/YPJ είναι σοσιαλπατριώτες και ως σοσιαλιστές δεν πραγματοποιούν επιθέσεις αυτοκτονίας για να πάνε στον παράδεισο, όπως κάνουν οι τζιχαντιστές.

Η πράξη της λιονταρίνας Κούρδισσας Avesta Khabur ήταν μια ηρωική αυτοθυσία για να μην πιαστεί αιχμάλωτη και βιαστεί στη συνέχεια από τους βάρβαρους Τούρκους και τους ισλαμιστές μισθοφόρους τους.

Οι Κούρδοι σοσιαλπατριώτες μαχητές και στην πολιορκία της Κόμπανι, πριν τους ενισχύσουν με όπλα και πυρομαχικά οι Αμερικανοί, είχαν άπαντες κρατήσει μια τελευταία σφαίρα για να αυτοκτονήσουν, επιλέγοντας τον θάνατο από το να τους πιάσει το Ισλαμικό Κράτος.

Γνωρίζοντας οι Κούρδοι μαχητές την ατίμωση της αιχμαλωσίας εάν πέσουν ζωντανοί σε τουρκικά ή ισλαμιστικά χέρια, πολλές φορές έχουν επιλέξει την αυτοκτονία.

Να σημειωθεί ότι εδώ και οκτώ ημέρες, που η Τουρκία διεξάγει την επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», όπως ονομάζει την εισβολή στην Εφρίν, ο τουρκικός στρατός και οι τζιχαντιστές μισθοφόροι του δεν έχουν πετύχει τίποτα. Οι Κούρδοι τους έχουν καθηλώσει στα όρια του καντονιού και ο τουρκικός στρατός δεν μπορεί να προελάσει.

Πολεμικός χάρτης της βορειοδυτικής Συρίας: Με κίτρινο χρώμα τα εδάφη υπό κουρδικό έλεγχο, με γαλάζιο τα κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη, με κόκκινο η κυβέρνηση της Συρίας, με πράσινο σκούρο η Αλ Κάιντα και με πράσινο ανοιχτό οι λεγόμενοι «μετριοπαθείς» ισλαμιστές.

tribune

One thought on “Οι λιονταρίνες Κούρδισσες μετατρέπουν το Αφρίν σε “Βιετνάμ της Τουρκίας”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.