Συγχαίρουν τον Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του

Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου και η ομογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου συγχαίρουν θερμά και εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου και η παροικία  μας,  συχαiρουν θερμά τον επενεκλεγέντα  Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και εκφράζουν τη συμπαράσταση και βοήθεια τους στο πολυ δύσκολο έργο του.

Ο Κυπριακός λαός εξέφρασε, ελεύθερα και δημοκρατικά, την ετυμηγορία του και επανεξέλεξε Πρόεδρο τον  Νίκο Αναστασιάδη  για την επόμενη πενταετία.

Καλούμε την παροικία μας και ολόκληρο τον κυπριακό λαό να ενωθούν και να εργαστούν συλλογικά στο πλευρό του επανεκλεγέντα   προέδρου και ολόκληρης της πολιτικής ηγεσίας για το καλό της Κύπρου και του λαού της. Χρειάζεται ενότητα και ομοψυχία , συσπείρωση  των  πολιτικών δυνάμεων και του λαού, για να αντιμετωπίσουμε την οικομομική κρίση, τις απειλές, τους εκβιασμούς  και την αδιαλλαξία της Τουρκίας και  να εργαστούμε όλοι μαζί για την καλυτερη διαχείριση και αξιοποίηση του φυσικού πλούτου του νησιού.

Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία που πάντοτε υποστηρίζει το δημοκρατικά εκλεγμένο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας καλεί τον κυπριακό λαό να συμπαρασταθεί ενωμένος,  στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την εξεύρεση δίκαιης και λειτουργικής  λύσης του Κυπριακού βασισμένης στο διεθνές και Ευρωπαικό δίκαιο και στα ψηφίσματα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που θα τερματίζει την τουρκική κατοχή, Καλεί τους ελληνοκυπρίους και τους τουρκοκυπρίους να συνεχίσουν τον αγώνα για μια ελεύθερη και  ενωμένη Κύπρο χωρίς κατοχικό στρατό και εποίκους, χωρίς εγγυήσεις και  επεμβατικά δικαιώματα, για μια κοινή, ειρηνική και ευημερούσα πατρίδα όλων των νόμιμων κατοίκων της.

Εμείς στη χώρα που ζούμε, σαν αναπόσπαστο κομμάτι του κυπριακού ελληνισμού,  συνεχίζουμε τους αγώνες μας,  στα κέντρα αποφάσεων και στη βρετανική βουλή,  για να προασπίσουμε την κρατική οντότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, για την  καλύτερη και πιο αποτελεσματική προβολή και προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και  για την αντιμετώπιση της ακατάσχετης  τουρκικής προπαγάνδας.

Απευθύνουμε μήνυμα ενότητας ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους. Ο αγώνας μας για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, την ελευθερία και την επανένωση της Κύπρου μας συνεχίζεται  με ακόμα μεγαλύτερο σθένος και ενθουσιασμό. Πρώτα και πάνω απ’ όλα η Κύπρος μας.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.