Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει…

1.500.000 Έλληνες στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό – Πλημμύρισε το Σύνταγμα. 

Για ρεζίλι αυτού που ανακοίνωσε τα περί 140.000 διαδηλωτών στο Σύνταγμα έκανε λόγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Όπως έχει κυριεύσει και τον Κοτζιά, ο οποίος αντί να μετατρέψει σε διαπραγματευτικό όπλο την λαοθάλασσα σπεύδει να υποβαθμίσει το συλλαλητήριο υιοθετώντας τις… μετρήσεις Τόσκα για να δικαιολογήσει το φιάσκο της πολιτικής του.

Όσο κι αν προσπαθούν όμως να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, η ουσία είναι ότι από χθες Κυριακή  ξεκίνησε η αντιστροφή μέτρηση για το καθεστώς τους.

Ο λαός πλέον ξύπνησε, σηκώθηκε από τους καναπέδες και φώναξε «Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα».

Ας μην αυταπατώνται, η σημερινή συγκέντρωση δεν ήταν μόνο για την Μακεδονία, ήταν η οργή που ξεχείλησε για την καταστροφή που έφεραν στον τόπο.

Αυτό είναι που τους τρομάζει, γι’ αυτό και επιχειρούν με κάθε τρόπο να ευτελίσουν το συλλαλητήριο. Φοβούνται ότι μπορεί να εξελιχθεί σε τσουνάμι που θα τους πνίξει.

Ποιος θα το περίμενε ότι ο λαοπρόβλητος θα επιτίθονταν στον λαό. Στον ίδιο λαό που αγκάλιαζε λίγο πριν. Νόμιζε ο δυστυχής ότι έχει το μονοπώλιο… του πεζοδρομίου και ότι θα μπορεί να κοροϊδεύει εσαεί τον κόσμο. Αυταπατήθηκε και σε αυτό. Τώρα θα πληρώσει τα επίχειρα των ψεμάτων και της εξαπάτησης.

Είδατε τελικά ότι ο μέγας ηγέτης, όπως μας τον παρουσίαζαν ορισμένοι, δεν είναι και τόσο ξύπνιος τελικά.

Γιατί αν ήταν, δεν θα πατούσε την μπανανόφλουδα του Μακεδονικού. Βαυκαλίζονταν οι φωστήρες ότι θα πειστεί ο λαός με τις παπάτζες που τους σερβίρουν οι αποικιοκράτες – δανειστές περί ισχυροποίησης της γεωπολιτικής ισχύος της Ελλάδας και χαλάρωσης της οικονομικής ασφυξίας με αντάλλαγμα την Μακεδονία.

Τόσο αφελείς; Αν ήθελαν πραγματικά οι ξένοι να μας βοηθήσουν θα το έκαναν χωρίς να απαιτούν να παραδώσουμε εδάφη. Είναι τόσο απλό.

Αλλά η αλήθεια όπως έχουμε πει έγινε για να κρατήσουν λίγο ακόμη την καρέκλα. Έλα όμως που στη δίψα τους για την εξουσία, δεν κατανοήσαν ότι τα Εθνικά Θέματα δεν είναι Μνημόνια. Μπορεί ο κόσμος να ανέχεται εδώ και 8 χρόνια την οικονομική εξαθλίωση αδιαμαρτύρητα, όμως υπομένει γιατί ευελπιστεί ότι κάποια στιγμή η κατάσταση θα στρώσει. Όταν όμως κινδυνεύει να χάσει τον χώρο που ζει, δηλαδή το μέλλον του, είναι σίγουρο ότι θα συντρίψει άπαντες.

Αυτό δεν αντελήφθησαν οι ολετήρες και την πάτησαν.

Με τους χειρισμούς τους στο Μακεδονικό και με τον τρόπο που προσέγγισαν το συλλαλητήριο αποδεικνύεται περίτρανα ότι μας κυβερνούν εθνομηδενιστές και φασίστες.

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

“Εθνομηδενιστές, Τρομοκράτες, Φασίστες”. Οι τρεις χαρακτηρισμοί ενός παλαιού της Αριστεράς, για την κυβέρνηση της αριστεράς ή αλλιώς Φασιστεράς.”Ένα σύστημα που μας πονά. Που τώρα πεθαίνει και για αυτό είναι πιο επικίνδυνο…”

https://youtu.be/zvVDi_Dgf1c


Κι όπως είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο αριστερόστροφος είναι ο πιο επικίνδυνος φασισμός.

Ελπίζουμε ότι δεν θα ζήσουμε ανάλογες καταστάσεις με τα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Οι κινήσεις της κυβέρνησης, ωστόσο, δείχνουν ότι θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι κατσαπλιάδες δεν προτίθενται να αλλάξουν ρότα και θα συνεχίσουν την προδοτική πολιτική τους μέχρις εσχάτων.

Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία. Γνωρίζουν ότι πλέον είναι το μόνο πράγμα που τους κάνει ισχυρούς κι αν την χάσουν τέλειωσαν. Σκιάζονται και μόνο στην ιδέα ότι κινδυνεύουν να συρθούν σε Ειδικά Δικαστήρια από την επόμενη κυβέρνηση.


ΣΥΡΙΖΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ: Το συλλαλητήριο καθόρισαν οι μισαλλόδοξες ομιλίες και η Χρυσή Αυγή

Για πλήρη διάψευση των προσδοκιών των διοργανωτών του χθεσινού συλλαλητηρίου κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει τη στήριξη τους στις προσπάθειες της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της γείτονος χώρας.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. “Η Θεσσαλονίκη Μακεδονκή-Σκοπιανή Ξανά”.

“Η ειρηνική συνύπαρξη των λαών, η ασφάλεια και η σταθερότητα στα Βαλκάνια αποτελεί το ισχυρότερο εχέγγυο για την εξασφάλιση των εθνικών συμφερόντων και εκφράζει το αίτημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για ένα μέλλον πέρα από αδιέξοδους και ανώφελους απομονωτισμούς”, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, αναφέρει στην ανακοίνωση του πως “το σημερινό συλλαλητήριο διέψευσε πλήρως τις προσδοκίες των διοργανωτών του, οι οποίοι όλες τις προηγούμενες μέρες ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη της μαζικότητας, συνεπικουρούμενοι από μια μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, που λειτούργησαν ως χορηγός επικοινωνίας του”.


Είναι ικανοί να μας οδηγήσουν ακόμη και σε εμφύλιο για να απεγκλωβιστούν από τα αδιέξοδά τους.

Με το χθεσινό συλλαλητήριο ο λαός τους έστειλε το μήνυμα ότι τα ψωμιά τους τέλειωσαν.

Δεν το έλαβαν. Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί. Από τους χώρους εργασίας, από τις πλατείες, από το διαδίκτυο, από εκεί που διασκεδάζουμε, από όπου μπορούμε πρέπει να κραυγάζουμε «Φτάνει πια».

Μονό έτσι θα καταφέρουμε να τους απομονώσουμε και να τους τρέψουμε σε φυγή.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, όπως είπε από το συλλαλητήριο ο Α. Σαμαράς, πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι με την Ελλάδα δεν παίζουν!!!

ΥΓ. Στις δηλώσεις του ο Π. Καμμένος διαφοροποιήθηκε από τον συνεταίρο του, λέγοντας ότι το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν η ψυχή των Ελλήνων. Μήπως ήρθε η ώρα να θυσιαστεί για αυτή την ψυχή; Μια ακόμα κωλοτούμπα δεν θα του προσφέρει τίποτε…

AntiNews

2 thoughts on “Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.