Αποχωρεί ο Κασουλίδης από το ΥΠΕΞ

Συναντήσεις με αρκετούς από τους υπουργούς του, είχε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Οι διεργασίες είναι έντονες στο Προεδρικό, όσον αφορά το νέο Υπουργικό Συμβούλιο και το ποιοι θα αναλάβουν τα χαρτοφυλάκια.

Πρώτος έφτασε το πρωί στο Υπουργικό ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αναμενόταν να μεταφέρει και επίσημα στον Νίκο Αναστασιάδη την πρόθεσή του να μην συνεχίσει στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Πρόθεση, η οποία εκφράστηκε και δημόσια από τον ίδιο τον ΥΠΕΞ στο πρόσφατο παρελθόν.

Στο Προεδρικό βρέθηκαν ακόμη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, χωρίς όμως να προβούν σε δηλώσεις.

Οι συναντήσεις του Προέδρου και οι διεργασίες συνεχίζονται.

Σε δηλώσεις του στον ρ/σ ACTIVE ο διευθυντής του Γραφείου του ΠτΔ, Μιχάλης Σοφοκλέους, δήλωσε ότι πρωτίστως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μιλήσει με τους υφιστάμενους Υπουργούς. Επί της παρούσης, ο Πρόεδρος δεν έχει επικοινωνήσει  με κανένα από τα πρόσωπα, τα οποία από τη Δευτέρα ακούγονται για υπουργοποίηση.

2 thoughts on “Αποχωρεί ο Κασουλίδης από το ΥΠΕΞ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.