€10000 από τους ομογενείς στα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Χρηματικό ποσό 10 χιλιάδων ευρώ επέδωσε σήμερα εκ μέρους των Κυπρίων που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Σάββας Τσίβικος. Ο πάφιος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στις ΗΠΑ και ο οποίος βρίσκεται τις μέρες αυτές στη γενέτειρα του, παρέστη το πρωί σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου και επέδωσε στην Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, το χρηματικό ποσό που δωρίζουν οι ομογενείς για τις ανάγκες ιδρυμάτων για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η κ. Αναστασιάδη, αφού ευχαρίστησε τον Σάββα Τσίβικο και τους υπόλοιπους Κύπριους της Αμερικής που μετέχουν στην καμπάνια, τόνισε ότι αποφασίσθηκε ότι οι δωρεές αυτές θα διατεθούν σε δύο ιδρύματα της Πάφου, το Μαργαρίτας Λιασίδου και το ίδρυμα για παιδιά με αυτισμό.

«Ευχαριστώ από βάθους καρδίας τον κ. Τσίβικο που πάντα φροντίζει με τη συνεργασία των ομογενών μας, να διατίθενται χρήματα προς συνπατριώτες μας που τα έχουν ανάγκη», τόνισε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Φέτος, αποφασίσαμε να δώσουμε τα χρήματα αυτά στα δύο ιδρύματα της Πάφου για παιδιά με ειδικές ανάγκες και ειδικές ικανότητες».

Ο Σάββας Τσίβικος, από την πλευρά του, τόνισε ότι η εισφορά των ομογενών μέσω του ιδρύματος που προεδρεύει, είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να βοηθηθούν τα παιδιά αυτά και όσες άλλες κατηγορίες συμπατριωτών μας έχουν ανάγκη την βοήθεια όλων. «Ειδικά φέτος, είναι με πολύ μεγάλη χαρά που επιδίδω αυτή τη μικρή βοήθεια μέσω της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου, αφού είμαι στη γενέτειρα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ντόρα Χριστοδούλου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.