Συνάντηση δημοσιογράφων του διεθνούς τύπου με μέλη της βρετανικής κυβέρνησης

Ο Δώρος Παρτασίδης με τον Βρετανό Υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Μέσης Ανατολής Άλιστερ Μπερν.

120 δημοσιογράφοι και 25 σύμβουλοι τύπου πρεσβειών που εδρεύουν στν Βρετανία παρέστησαν σε δεξίωση στην περίφημη αίθουσα Λοκάρνο του Υπουργείου Εξωτερικών στην παρουσία εκπροσώπων όλων των υπουργείων. Από πλευράς της ομογένειας παρέστησαν οι Αθανάσιος Γκαβός, Ισαάκ Καριπίδης και Δώρος Παρτασίδης.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Μέσης Ανατολής Άλιστερ Μπερν αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ανέπτυξε τους βασικούς πυλώνες που ασχολείται ή Βρετανική κυβέρνηση δέχθηκε κατ’ιδίαν δημοσιογράφους ανάμεσα στους οποίους και τον συμπατριώτη μας Δ. Παρτασίδη με θέμα συζήτησης την επανεκλογή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και την οποία χαιρέτησε ο κυβερνητικός αξιωματούχος. Έκρινε επίσης ως θετική εξέλιξη την πρωτοβουλία του κ. Αναστασιάδη για επαφές με Ισραήλ, Λίβανο, Ιορδανία και Αίγυπτο τονίζοντας ότι τέτοιες προσπάθειες συμβάλλουν στην ειρήνη της ταραγμένης περιοχής.

Ο κ. Παρτασίδης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους του International Aid και άλλους εκπροσώπους οι οποίοι ασχολούνται με θέματα κοινοτήτων και με θρησκευτικές ομάδες που λειτουργούν στην Βρετανία.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.