H εγκληματική επιπολαιότητα των Ελλήνων

Γράφει ο Ανδρέας Τ. Λουκάς 

Είναι απίστευτη και εγκληματική η επιπολαιότητα των Ελλήνων. Όλων των Ελλήνων! Και προπάντων εκείνων που με την ψήφο και την δική μας επιπολαιότητα εκλέγουμε για να μας κυβερνούν. Και η επιπολαιότητα μας λάμπει και μέσα από τα γραφτά μας. Της πλάκας και της μεγαλοστομίας είμαστε. 

Ερωτώ απλά: Υπάρχει ή υπήρξε οποιοσδήποτε λαός, ο οποίος έζησε ελεύθερος και μεγαλούργησε, εξυπηρετώντας συμφέροντα άλλου λαού; ΟΥΔΕΠΟΤΕ! Εμείς γιατί το κάνουμε αιώνες αιώνων και απορούμε και από πάνω για το χάλι μας; Για την σχεδόν ανυπαρξία μας. Για τις δουλείες αιώνων σε ξένους κατακτητές;

Ένας Κολοκοτρώνης μαχόταν σχεδόν μόνος για την ελευθερία της Ελλάδας και οι υπόλοιποι τρώγονταν για να είναι αρχηγοί! Υπόγραφαν χαρτιά υποταγής στους Τούρκους και κυνηγούσαν και άλλους να το κάνουν. Έφεραν έναν πανάξιο τέκνο του Ελληνισμού, τον Καποδίστρια, να τους κυβερνήσει, όταν κουτσά στραβά και από λάθος τα κατάφεραν να απαλλαγούν από τους Τούρκους και τον ξεπάστρεψαν επειδή υπήρχαν εγγλέζικα συμφέροντα που θίγονταν από τον τρόπο που κυβερνούσε.

Αλλά για να ασχολούμαστε με τα παλιά, απλά ας κοιτάξουμε πως δρουν οι εχθροί, οι Τούρκοι και ας κοιτάξουμε πως δρούμε εμείς. Όχι μόνο ο Ερτογάν, είναι απαιτητικός και επιθετικός απέναντι στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά και η αντιπολίτευση. Κανένας απολύτως Τούρκος δεν ζητά την συνεννόηση με την Ελλάδα! ΟΛΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ! Οι Έλληνες σε Ελλάδα και Κύπρο, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι τι κάνουν; Διαγωνίζονται μεταξύ τους στο τι θα πρωτοδώσουν για να τους αφήσουν οι πάντες ήσυχους στις κραιπάλες τους. Και στους Σκοπιανούς να δώσουμε και στους Αλβανούς και στους Τούρκους και στους Εγγλέζους και στους Αμερικάνους και στους Εβραίους και στους… Σομαλούς! Απλά για να μας αφήσουν ήσυχους! Να δώσουμε έδαφος, να δώσουμε Ιστορία, να δώσουμε εθνικό πλούτο!

Την ώρα που οι διάφοροι απατεωνίσκοι, Τζοχαντζόπουλοι, Σημίτες, Παπανδρέηδες, Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες δεν είχαν άλλη σκέψη στο μυαλό τους από του να κατακλέβουν την χώρα οι ίδιοι και οι συμμορίες/κόμματα που άθροιζαν γύρω τους, οι Τούρκοι τι έκαμναν; Έχοντας οι πάντες μπροστά στα μάτια τους ένα σχοινί από το οποίο κρέμονταν ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός εξωτερικών, επειδή κυβερνώντας κρίθηκε ότι έκαναν κάτι ασύμφορο για την Τουρκία, την πατρίδα τους, έκαναν όλοι, για να μην βρεθούν να κρέμονται από το ίδιο σχοινί, ό,τι καλύτερο μπορούσαν για την δική τους πατρίδα. Εμείς αρεσκόμαστε να τους αποκαλούμε μπουνταλάδες αλλά ιδού τα αποτελέσματα της μπουνταλωσύνης εκείνων και της «εξυπνάδας» της δικής μας. Εκείνοι να παίζουν την ανθρωπότητα ολόκληρη στα δάκτυλά τους, έχοντας δημιουργήσει μιαν πανίσχυρη χώρα και οικονομία και στρατό και εμείς να περιμένουμε από τους … Ιταλούς να στείλουν τα πλοία τους να προστατέψουν τα συμφέροντα μας!!! Οποία ανοησία και βλακεία! Ή ακόμα περιμένουμε να πραγματοποιηθούν οι προφητείες του …Νοστράδαμου και του άλφα ή του δείνα αγίου! Ακόμη αναμένουμε κάποιο ξανθό γένος να καταστρέψει την Τουρκία, να πάρει την Κωνσταντινούπολη και να μας την προσφέρει στο πιάτο. Επειδή είμαστε ωραίοι και …Ορθόδοξοι!!!

Μπορεί σε κάποια στιγμή οι Δυτικοί, των οποίων τα ωμά, στρατηγικά συμφέροντα να κινδυνεύουν από τον Ερτοάν, να θελήσουν να ξαναθέσουν υπό τον έλεγχο τους την Τουρκία, αλλά δεν θα το κάνουν ξεπατώνοντας την όπως έκαναν με την Συρία ή και την Γιουγκοσλαβία ή το Ιράκ. Αλλά απλά ανατρέποντας τον Ερτογάν και επαναφέροντας τους Κεμαλικούς. Τα περί καταστροφής της Τουρκίας είναι απλά όνειρα τους δικούς μας αλαβροστοισιώτες (αλαφροΐσκιωτους)!

Είναι και τα αποκλειστικά δικά μας, εδώ στην Κύπρο. Με την πανηγυρική επανεκλογή Αναστασιάδη. Τα πραγματικά κακά μας, τώρα αρχίζουν. Μπορεί οι ανόητοι συμπατριώτες μας, δημοσκοπούμενοι να αναμένουν ότι η δεύτερη πενταετία Αναστασιάδη θα είναι καλύτερη (!!!!), αλλά είναι σε λάθος άλογο που πόνταραν. Ήρθε όμως η ώρα να πληρώσουμε ΟΛΟΙ, και ξερά και χλωρά, την επιπολαιότητα και στραβωμάρα μας. Απλά να θυμόμαστε με ποιόν τρόπο οι κομμουνιστές και οι βασιλικοί, με το σύνθημα «οίκαδε» έδιωξαν τον Βενιζέλο το 1920, επανέφεραν τον εκδιωχθέντα βασιλέα και προκάλεσαν την τότε εθνική καταστροφή! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! Αυτό, να μην το ξεχνάμε ΠΟΤΕ!

Ανδρέας Τ. Λουκάς 

>>> Ο αγώνας για την διάσωση του Κυπριακού Ελληνισμού συνεχίζεται…

One thought on “H εγκληματική επιπολαιότητα των Ελλήνων

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.