ΛΟΝΔΙΝΟ: Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας

«Το ιστορικό σωματείο της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας θα συνεχίσει να εργάζεται για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, την κατάργηση των εγγυήσεων, την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων  την επιστροφή των προσφύγων, την ελευθερία και την επανένωση της  Κύπρου και του λαού της και τη διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας της παροικίας μας»  τόνισε στον  απολογισμό του    στη Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος της Αντώνης Γερολέμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Κ. ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΗΒ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας. Καλωσορίζοντας τα μέλη και τους φίλους του σωματείου ο Γραμματέας Ανδρέας Καραολής, ο οποίος διάβασε τον απολογισμό του   Προέδρου Αντώνη Γερολέμου ανέφερε ότι τα μέλη και η παροικία  πρέπει να αισθάνονται υπερήφανα γιατί η Αδελφότητα αυξάνει και αναβαθμίζει τις εκδηλώσεις της,  οι οποίες καλύπτουν επιστημονικά και εθνικά θέματα, φιλανθρωπικούς και  αγαθοεργούς σκοπούς.  Παράλληλα  συνεχίζει τις επαφές της  με βουλευτές και την διαφωτιστική εκστρατεία της πάνω στο εθνικό μας θέμα. Η Αδελφότητα, είπε,  έχει ήδη στείλει συγχαρητήρια επιστολή στο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με την οποία του εκφράζει τη συμπαράσταση της στο δύσκολο έργο του.

Πρόσθεσε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση της πολύχρονης σημαντικής προσφοράς όλων,  η απόφαση  των προηγούμενων προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως και του νυν Πρόεδρου Νίκου Αναστασιάδη, να δεχθούν να γίνουν Προστάτες της, Θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος στους αγώνες για την ελευθερία, την προάσπιση της ανεξαρτησίας της Κύπρου και τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, την άρση των εγγυήσεων και την αποχώρηση όλων των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο όπως και για   τη διαφύλαξη της ελληνικής ταυτότητας της παροικίας μας.

Συνεχίζοντας είπε ότι στη Γενική Συνέλευση και πάντοτε, θυμούμαστε όλους αυτούς που με την αγάπη και τον πατριωτισμό τους, προσέφεραν τον καλύτερο τους εαυτό για να θεωρείται η Αδελφότητα, στην Κύπρο και στην παροικία μας,  ως το σωματείο των αποδήμων. Θυμούμαστε και τιμούμε όλους τους παλαιούς  Προέδρους και ιδιαίτερα τους Ομηρο Χαπίπη και Χάρη Σοφοκλείδη. Θυμούμαστε και τιμούμε επίσης τον αείμνηστο Πρόεδρο της Κύπρου Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, ο οποίος βοήθησε την Αδελφότητα να αποκτήσει το πρώτο της οίκημα στο 21 Fitzroy Square, τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Α και Γ Παρασκευαίδη που βοήθησαν στην αγορά του σημερινού οίκηματος, στο Britannia Road το 1995, τον αείμνηστο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού, που ως Γραμματέας της Εθναρχίας εργαζόταν από το οίκημα της Αδελφότητας.

Εκφράζουμε επίσης  το σεβασμό και την αγάπη των μελών της Αδελφότητας στον Αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο για τη βοήθεια και συμπαράστασή του στο έργο της Αδελφότητας, και την εκτίμηση όλων μας στους πρώην Προέδρους  της Κύπρου και Προστάτες της Αδελφότητας, όπως και στους παλαιούς  Προέδρους, μέλη των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων της Αδελφότητας , που την κατέστησαν  άξονα πολλών και ποικίλων δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών στον εθνικό, κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα.  Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον επίτιμο Πρόεδρο της Αδελφότητας, πρώην ΥΠΕΞ και  Προεδρικό Επίτροπο Γιώργο Ιακώβου, γιατί  βοήθησε  την Αδελφότητα να καθιερώσει το Δείπνο της Ανεξαρτησίας, για διαφώτιση των Βρετανών βουλευτών που συνεχίστηκε  χωρίς διακοπή για 30  χρόνια από το 1983-2012 ,όπως και στον κ Κασουλίδη που ως ΥΠΕΞ  συνέχισε να ενημερώνει τους βουλευτές στα Δείπνα της Ανεξαρτησίας.

Αναφέρθηκε,  επιγραμματικά στις πιο  ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που οργάνωσε ή οργανώθηκαν στο οίκημα της. Το 2017 άρχισε με το Κόψιμο της Βασιλόπιττας στο οίκημα μας και τα δώρα αγάπης στους ηλικιωμένους που προφέρει ο Πρόεδρος μας.

Κάθε Δευτέρα παιδιά σχολικής ηλικίας προσέρχονται στο Θεατρικό Εργαστήρι της ΚΕΑ

Μια φορά το μήνα συνεδριάζει η ΝΕΠΟΜΑΚ, το ίδιο και το Golf Society, όπως και ο Σύνδεσμος Κυπρίων Αστυνομικών του Λονδίνου. Στις 19 Ιανουαρίου είχαμε την πρώτη διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου και στις 18 Μαίου  την τελευταία κατά την οποία ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Κύπρου Κώσταντίνος Χριστοφίδης, απονείμει τα Πιστοποιητικά παρακολούθησης των διαλέξεων σε 35-40 συμπατριώτες μας.

Στις 6 Φεβρουαρίου συμμετείχαμε συγκέντρωση του ΔΗΚΟ Αγγλίας με ομιλητή το Νικόλα Παπαδόπουλο Στις 25 Φεβρ, οργανώσαμε με Αγγλικές οργανώσεις φιλανθρωπικό Δείπνο για το North London Hospice. Στις 22 Μαρτίου συμμετείχαμε στο  London Business FORUM που οργανώνουν νεαροί Κύπριοι επιχειρηματίες. Στις 26 Μαρτίου συμμετείχαμε στον εορτασμό των εθνκών μας επετείων 25ης Μαρτίου  και  1ης Απριλίου που οργανώνει η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Στις 23 Μαίου κάναμε παρουσίαση του Βιβλίου του Λεωνίδα Λεωνίδου “Ο τελευταίος Δραπέτης”. Στις 29 Μαΐου συμμετείχαμε στη συνάντηση με τον Προεδρικό  Επίτροπο Αποδήμων κ. Φώτη Φωτίου. Την 1η Ιουνίου παρουσιάσαμε τα βιβλία του καθηγητή Αντη Παναγιώτου “Η Ιστορία και οι Ιστορίες του πατέρα μου” όπως και το   “Φλόγες στο Κυβερνείο”.

Στις εκλογές της 8ης Ιουνίου υποστηρίξαμε και ψηφίσαμε τους υποψήφιους βουλευτές φίλους της Κύπρου ανεξάρτητα από το κόμμα στο οποίο ανήκαν. Με την ευκαιρία αυτή καλούμε τους συμπατριώτες στις  εκλογές για δημοτικούς συμβούλους  την Πέμπτη 3 Μαίου 2018 να ψηφίσουν τους Κύπριους υποψήφιους, μιας και η ψηφοφορία είναι οριζόντια. Από το τέλος Ιουνίου μέχρι το τέλος  Αυγούστου το οίκημα μας χρησιμοποιείται από το  Challenge, εκπαιδευτική οργάνωση που οργανώνει σεμινάρια για δεκάδες μαθητές.

Στις 8 Ιουλίου συμμετείχαμε στην ομιλία του Προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου.

Στις  11 Ιουλίου συμμετείχαμε στο πολύ καλά οργανωμένο Λόμπυ της Ομοσπονδίας με ομιλητή τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη. Στις 15 Ιουλίου συμμετείχαμε στη δεξίωση που οργάνωσε η φιλοκύπρια βουλευτής Theresa Villiers.

Στις 17 Σεπτεμβρίου  συμμετείχαμε στο Δείπνο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη που οργάνωσε η Εθνική Ομοσπονδία. Στις 12 Οκτωβρίου η Γεωργία αδελφή του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη παρουσίασε το βιβλίο της,  “Ποίηση Ευαγόρα Παλληκαρίδη”.

Από τις 16 Οκτ ως 15 Νοεμβρίου παρουσίασε την Εκθεση πινάκων ζωγραφικής από τη συλλογή του Πέτρου Κωνσταντίνου,  με θέματα από την Ελλάδα.

Στις 17 Οκτωβρίου μαζί  με τη ΝΕΠΟΜΑΚ και την ΕΚΟ είχαμε σεμινάριο για την Ευρωπαική και την Κυπριακή υπηκοότητα. Στις 18 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στο Finchley and Golders Green Forum που οργάνωσε  ο βουλευτής της περιοχής μας Mike Freer.

Στις 24 Οκτ διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου από το  Δρα Κύπρο Τοφαλλή με θέμα <Ιστορία της Κυπριακής Λογοτεχνίας>

Στις 30 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στη συγκέντρωση που οργάνωσε ο αρχηγός του Δημοτικού Συμβουλίου Μπαρνετ Richard Cornelius με θέμα  <Engage Barnet.>

Στις 23 Νοεμβρίου παρουσιάσαμε τα <Τραγούδια του Αιγαίου> του  Ιωσήφ Παλλιούρα.

Στις 5 Δεκεμβρίου συμμετείχαμε στο Δείπνο Εργασίας  με τον Πρόεδρο της Βουλής της Κύπρου Δημήτρη Συλλούρη που οργάνωσε η Εθνική Ομοσπονδία.

Στις 14 Δεκεμβρίου είχαμε την τελευταία διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου για το  17.

Όπως όλοι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις στην πορεία του εθνικού μας προβλήματος μετά τις συνομιλίες στην Ελβετία. Η παραβίαση όμως  της Κυπριακής ΑΟΖ από τα τουρκικά πολεμικά πλοία, οι απειλές  και οι εκβιασμοί της Τουρκίας και του Ερτογάν συνεχίζονται . Απειλεί την εδαφική ακεραιότητα πολλών γειτόνων του, στη Συρία στο Ιράκ, στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Εμποδίζει τη γεώτρηση στην ΑΟΖ της Κύπρου, απειλεί  να σπάσει τα  χέρια και τα πόδια όποιων πατήσουν στα Ίμια και λέγει ότι θα δώσει οθωμανικό χαστούκι στους Αμερικανούς στρατιώτες που θα τολμήσουν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια του.  Μέχρι σήμερα δεν άλλαξε ούτε η τουρκική επεκτατική πολιτική ούτε η  αδιαλλαξία. Πληρώνει βέβαια η Τουρκία στις ΗΠΑ, σε μια μόνο εταιρεία για λόμπυ και δημόσιες σχέσεις την Γκρήνμπερκ Τρέσερικ 2.97 εκατομμύρια δολάρι και στο στρατηγό Φλιν άλλο μισό εκατομύριο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αντιμετωπίζει με σύνεση και ψυχραιμία τις τουρκικές απειλές , ενημερώνει το ΓΓ του ΟΗΕ τους εταίρους μας στην  Ευρωπαική Ενωση, την τριμερή συμμαχία και τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.

H Αδελφότητα, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία,  συνεχίζει τις επαφές της  με τη Βρετανική κυβέρνηση και τους βουλευτές, τόσο μέσω εκδηλώσεων όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μετά το δημοψήφισμα για το ΒRΕΧΙΤ και τις εκλογές στη Βρετανία,  έγιναν  μεγάλες αλλαγές στη Βουλή  και το έργο μας  έγινε πιο δύσκολο και πιο  απαιτητικό γιατί πρέπει να γνωρίσουμε και να ενημερώσουμε νέους βουλευτές για την Κύπρο που δεν γνωρίζουν γιατί όταν έγινε η εισβολή το 1974 ήταν μικρά παιδιά,  ή αγέννητοι, Είναι ευτύχημα  ότι οι βουλευτές φίλοι της Κύπρου από όλα τα κόμματα συνεχίζουν να μας συμπαραστέκονται και να μας βοηθούν .

Η Αδελφότητα  οργανώνει εκδηλώσεις για την προβολή του κυπριακού και για τη δημιουργία νέων φίλων στη Κύπρο  και υποβάλλονται ερωτήσεις, Early Day Motions και γίνεται συζήτηση για το Κυπριακό στη βουλή  με πρωτοβουλία των  φίλων της Κύπρου

Όσον αφορά το θέμα Νεολαίας που απασχολεί όλους μας, σας πληροφορώ ότι  η ΝΕΠΟΜΑΚ,  η  Νεολαία της Εθνικής Ομοσπονδίας ‘εχει τακτική επικοινωνία με τα μοντέρνα μέσα επικοινωνίας,  με 15.000 Κυπριόπουλα παγκοσμίως.

Το Κυπριακό Κέντρο Μπάρνετ που οργάνωσε η Αδελφότητα λειτουργεί με επιτυχία για πολλά χρόνια και προσφέρεται γεύμα  στους ηλικιωμένους κάθε Τετάρτη στο οίκημα μας.

Οι εκδηλώσεις που οργανώσαμε αποβλέπουν την πνευματική ανάπτυξη της παροικίας και μόνο  έξοδα έχουμε για αυτές, όπως και για τη ποδοσφαιρική μας ομάδα. Θα συνεχίσουμε όμως να τις οργανώνουμε για την προβολή του Κυπριακού και για την πρόοδο και πνευματική ανάπτυξη της παροικίας και την ενασχόληση της νεολαίας μας.

Θα έχουμε στενή συνεργασία με τη Κυπριακή κυβέρνηση, την Υπατη Αρμοστεία, τον Αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο και την Ελληνική Πρεσβεία  θα συνεργαστούμε με την ΕΚΟ, τα παραρτήματα των πολιτικών κομμάτων της Κυπρου και άλλους συνδέσμους και οργανώσεις  για την αύξηση των φίλων της Κύπρου μέσα στην Βουλή των Κοινοτήτων των  Λόρδων και του Ευρωκοινοβουλίου και θα επιδιώξουμε τη συμμετοχή της νεολαίας μας στις διάφορες δραστηριότητες της Αδελφότητας, της Ομοσπονδίας και άλλων οργανώσεων

Θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στον αγώνα του Κυπριακού λαού και θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο στη λύση δικαίωση των αγώνων της Κύπρου στη βάση των  ψηφισμάτων  του ΟΗΕ, του διεθνούς νόμου των αρχών και αξιών της ΕΕ

Τελειώνοντας ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  για τη βοήθεια τους στην επιτυχία των  στόχων,  των σκοπών και του έργου της Αδελφότητας και τα μέλη που συμπαραστέκονται και συμβάλλουν  στην επιτυχία των εκδηλώσεων, όπως και τον  Γραμματέα  Ανδρέα Καραολή, τον Ανδρέα Γαβριηλίδη  και το Σώτο Καμπανέλλα για  τη βοήθεια τους στο οίκημα.

Τέλος εξέφρασε  θερμά  συλλυπητήρια στον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και μεγάλο  φίλο της Αδελφότητας Μιχάλη Ελληνα για το θάνατο του πατέρα του Σταύρου, στην οικογένεια του Ντίνου Χάουα παλαιού μέλους του ΔΣ και στην οικογένεια του Ανδρέα Χρισλίδη, που πάντοτε σαν ενεργό μέλος της Αδελφότητας λάμβανε μέρος στη συζήτηση στις Γενικές Συνελεύσεις.

Ακολούθησε η Εκθεση Ταμία από το Μένοικο Κούβαρο, οποίος είπε ότι αντίγραφα της κατάστασης του ισολογισμού της Αδελφότητας για τον χρόνο που έληξε στες 31/12/2017 έχουν δοθεί σε όλους. Ο ισολογισμός περιέχει λεπτομέριες των Εισπράξεων, τα Έξοδα διαφόρων εκδηλώσεων και τα Έξοδα λειτουργίας.  Δεν περιέχει, όμως,  χορηγίες και δωρεές που έγιναν απ’ ευθείας για έξοδα διαφόρων εκδηλώσεων, όπως χορηγίες στην ποδοσφαιρική μας ομάδα,  η οποία παρουσιάζει τα έσοδα και έξοδα της  στο Συμβούλιο.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς και δωρητές της Αδελφότητας, την Εταιρεία Κατσούρης και τον πρόεδρο μας Αντωνάκη Γερολέμου, τον Νίνο Κουμέττου και την Alexander Lawson Jacobs, την Εταιρεία Α. Γ. Κακούρης και  τον Λίον Χαραλαμπίδη για τον έλεγχο των λογιστικών βιβλίων.

Στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων, υποβλήθηκαν ερωτήσεις και εγιναν εισηγήσεις πάνω στην Εκθεση του Ταμία και  στον απολογισμό του Προέδρου και  έγιναν εισηγήσεις για τη λειτουργία του οικήματος.

Λέχθηκε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα δεν πρέπει να έχει δικό της ταμείο για πολλούς λόγους.Οότι πρέπει να λειτουργεί εντευκτήριο για να προσελκύει και ψυχαψωγεί τα μέλη, να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών, να καθοριστούν ώρες λειτουργίας και όταν έρχονται τα μέλη να  αισθάνονται σαν το δικό τους οίκημα.  Αν ο μπουφετζής δεν μπορεί να τους εξυπηρετεί να μπορούν να κάνουν δικές τους διευθετήσεις Αναφέρθηκε επίσης ότι  πρέπει να  ενημερώνονται τα μέλη  για τις δραστηριότητες, τα έσοδα και έξοδα του Τραστ,  γιατί αυτό δημιουργήθηκε  για να προστατεύει τα συμφέροντα της Αδελφότητας.

Τέλος η  Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Συμβούλιο να αποστείλει ψηφίσματα στους:  βρετανό πρωθυπουργό, και αρχηγό της αντπολίτευσης, το ΓΓ του ΟΗΕ, τον πρόεδρο  των ΗΠΑ και της ΕΕ, τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της Κύπρου, τον Πρόεδρο, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον Υπατο Αρμοστή της Κύπρου στο ΗΒ , τον πρέσβη της Ελλάδας, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου,  και τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων.

Η συνέλευση περάτωσε τις εργασίες της στις 5.45μμ.

Resolution of the Annual General Meeting of the Greek Cypriot Brotherhood to Rt. Hon. Theresa May MP, Prime Minister UK

10 Downing Street, London, SW1A 2AA

Sunday 18 February 2018

Given the longstanding and historic,  economic, social and cultural links between the UK and Cyprus, the British Government continues to play a very important and crucial role in securing a just and viable solution to the Cyprus problem. The UK is a guarantor power, with bases on Cyprus, a permanent member of the UN Security Council, a member of the European Union and a leader in the Commonwealth: no other state has such vested interests in our homeland.

The Annual General Meeting of the Greek Cypriot Brotherhood, which was established  in 1934, in the UK, to advance the Cypriot community, has resolved to call upon you not to waver from the principles that you and your Government, and previous administrations, have set out.

Sadly, following the unsuccessful outcome of the negotiations in Crans Montana, Turkey’s statements and actions appear to indicate an alarming policy. Discussion by Turkey’s Foreign Minister of a “Plan B” and finding a solution outside of the UN parameters, and the imposition of “customs duties” on goods transferred by the UN to the enclaved in the occupied areas, are a few examples of this worrying shift. Most disturbingly, in the last few days, threats by President Erdogan against the Republic of Cyprus warning it “not to step out of line” and that Cyprus’ strength will only last “until they see our planes” regarding legal exploration in its EEZ and Turkey’s illegal Navtex covering part of Block 3 in its EEZ, are unacceptable and a breach of the Law of the Sea Convention. Such actions only serve to undermine the sovereignty of the Republic of Cyprus and actively hinder prospects for a solution.

We urge you to ensure that your Government remains committed to the UK’s obligations as set out in international law and the Treaty of Guarantee. The UK’s continued, constructive contribution will be the key to progress. This needs to include openly condemning Turkey’s series of illegal and aggressive actions that occurred in Cyprus’ EEZ in the strongest possible terms. President Tayip Erdogan must also be condemned for his bellicose rhetoric towards Cyprus and international companies. Leaders of other countries have condemned these actions and behaviours and more pressure needs to be put on Turkey to bring about a more positive and constructive engagement on a solution to the Cyprus problem that includes the removal of Turkey’s occupying troops and the abolition of the outdated system of guarantees.

Our AGM has resolved to formally request, on behalf of all people of Cypriot origin living in the UK, that HMG stands firm on its commitment to the principles which should guide you and your Government’s actions in relation to Cyprus. Since 1974:

Cyprus has been forcibly divided and occupied by Turkish troops.

Continued military occupation breaches numerous UN and Security Council resolutions, and international law.

Turkey’s intransigence and arrogance continues to blight the prospects of a solution.

The cultural and religious heritage of the island is being systematically desecrated and defiled in the occupied areas.

Turkish Cypriots are an isolated minority as a result of an orchestrated influx of Turkish mainlanders.

More than 170,000 people are still refugees. Many of these refugees now live in the UK and are unable to return to their homes and properties in the occupied area.

The historic town of Famagusta stands empty and under occupation, it is held prisoner by the Turkish army which refuses to allow the town’s legal inhabitants to return, a tragic symbol of Turkey’s intransigence.

Turkey systematically breaches the territorial integrity protected by the Exclusive Economic Zone around the Republic of Cyprus, through public threats and by deploying vessels in areas where substantial hydrocarbon reserves have been discovered.

More than 1000 Cypriots are still missing.

The Greek Cypriot Brotherhood calls on you,  to act in the interest of international law, human rights and justice by redoubling the efforts and the actions of your Government to deliver a free, united, independent Cyprus; a state free from guarantees and all Turkish troops, with a single sovereignty, a single citizenship and a single international personality, where the human rights of all Cypriots are respected, and refugees are allowed to return to their homes safety.

Yours sincerely,

Tony Yerolemou

President

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.