Η ομάδα πόλο του… “Pornhub”

Η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου “Pornhub” έχει εδώ και περίπου ένα χρόνο τη δική της ομάδα πόλο, η οποία έκανε την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση.

Για να μπορέσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της συγκεκριμένης ιστορίας, θα πρέπει να πάμε αρκετά πίσω, για την ακρίβεια στον Νοέμβριο του 2015. Τότε ήταν που το “Pornhub”, θέλοντας να ευχαριστήσει τους Ιταλούς επισκέπτες του, είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να χρηματοδοτήσει μία ιταλική ομάδα από οποιοδήποτε άθλημα.

Η ανταπόκριση ήταν άκρως εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της εταιρίας να έρθουν σε δύσκολη θέση και να μην ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Τελικά, αποφάσισαν να δώσουν χορηγία όχι σε μία αλλά σε δύο ομάδες, κάτω από αυστηρά κριτήρια επιλογής. Οι νικητές του διαγωνισμού ήταν μία γυναικεία ομάδα 5Χ5 και η ομάδα πόλο της Βαρέζε! Η πρώτη δεν άντεξε στον χρόνο, σε αντίθεση με τη δεύτερη, η οποία πάει τρένο, κάνοντας τον χορηγό της υπερήφανο.

Έχοντας πλέον τρεις ομάδες (ανδρών, γυναικών και μικτή), η ιταλική ομάδα πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση.

>>> Ομογενείς της Διασποράς, η παγκόσμια βιομηχανία πορνό και η Ελλάδα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.