Έξαλλος ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ: “Θα ανοίξω το στόμα μου”…

Ξεσπάθωσε μέσω Twitter ο τελευταίος άντρας του Τζορτζ Μάικλ, που υπόσχεται ότι δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό και θα πει την ιστορία της σχέσης του με τον διάσημο τραγουδιστή, ώστε να τη μάθει όλος ο κόσμος.

Ο Φαντί Φαουάζ [δεξιά] βρίσκεται σε πόλεμο με τους δικηγόρους του Μάικλ από τη μέρα που τον βρήκε νεκρό. Ο 41χρονος φωτογράφος έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι έχει κόντρα με την Κυπριακή οικογένεια του νεκρού συντρόφου του για το θέμα της διαθήκης του.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Φαουάζ ανάρτησε μία ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται στον τραγουδιστή, με τη μορφή 12 έντονα φορτισμένων tweet.

«Αγαπητέ Τζορτζ, βαρέθηκα και σιχάθηκα να διεκδικώ τα δικαιώματά μου από δικηγόρους. Πάμε πάλι από το μηδέν. Ούτε λεφτά, ούτε προσπάθεια, ούτε τίποτα, επειδή απλά είμαι ευγενικός απέναντί σου. Ε, λοιπόν, τέλος οι ευγένειες. Παρακαλώ τα μέσα να είναι έτοιμα για να τους πω την ιστορία μου. Σας παρακαλώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για να σας πω ό,τι ξέρω», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Φαουάζ, προειδοποιώντας στην ουσία την οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ ότι, αν δεν του δώσει κάτι, θα τους κάνει … λαϊκό ανάγνωσμα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.